7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,415,425
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sizden mesaj gelince Onurla,capon takviyesi yapalım dedik,
Hemen bir arama,kurtaramama ve batıp sabaha kadar ağlama ,organisazyonu planladık.;D
ama adres belli olmadığı için ,bir de faliyet gece incekte olacağı için standart araçlarla yemedi.;D
Kürekleri bile hazırlamıştım,ama trktör işi halletmiş.

zaten benim omzum sakat ;D

Etiketler

serkann' Alıntı:
landcıların kahvesinde de aynı msj sorunu var iyi iyi..;D ;D
Sadece serbes muhabbet sayfalarında hızlı cevap bölümü kaldırılmış
Yoksa çok gevezelik yaptıkta, mesajmı veriyorlar ;D ;D ;D Çuval degilki hemen büzelim ;D ;D

Bütün enerjisini burada bitirenler var ama ;D Alkol, beyaz kadın, ot ne ararsan var bu sayfalarda, denetim şart. Arada bu tip uyarılar gelecektir.. Hatta haftanın tek günleri muhabbet açık olacakmış ;D

jeep' Alıntı:
Bütün enerjisini burada bitirenler var ama ;D Alkol, beyaz kadın, ot ne ararsan var bu sayfalarda, denetim şart. Arada bu tip uyarılar gelecektir.. Hatta haftanın tek günleri muhabbet açık olacakmış ;D
Kim ne yaparsa kenbdine yapar ben işime gelmeyen teknin konularada serbes muhabbetede katılmam
Teknik konularda okuyup yorumlayıp bitirdikten sonra muhabbete devam bunun nesi yanlış anlamış degilim
ne yani durup dururken defenderimi bozayım bozulmazki zate ;D ;D ;D
yada sadece muhabbet olsun diye abidik gubidik teknik sorularmı sorayım :eek: :eek:

O zaman buradan şu sonuç çıkıyor. Aracı bozulmayanlar kendini muhabbete veriyor. Kimin aracı iyiyse onun muhabbeti bol mu demektir? ;D

jeep' Alıntı:
O zaman buradan şu sonuç çıkıyor. Aracı bozulmayanlar kendini muhabbete veriyor. Kimin aracı iyiyse onun muhabbeti bol mu demektir? ;D
Aynen öyle ;D ;D ;D
Yokbe dün akşam arkadaşın defenderin silindir kapağını söktuk durum kötü kapak degişecek
hatta madem kapagı degişiyoruz hazır sökmeye başlamışken rektefiyede edelim dedik acelesi yok akşamdan akşama bitiririz ;)

Bende 4 ay önce motor yaptırdım. Çıt çıt diye bir ses vardı sürekli, usta bademcikler yağ almamış belli bir zaman sonra geçer dedi. 4 aydır geçmeyince, sipop kapağını söktük. Ne görelim sipop keplerinden bir tanesi gevşemiş, daha doğrusu tam sıkılmamış. 13 lokma anahtarla sıktık. Zaten otomatik ayarlı. Olay tarihe gömüldü. Şimdi ben bu durumu bırakıpta gelip kendimi muhabbete veremem ;D Aklım oradadaydı 4 aydan beri.. Şu sıralar derdim yok. Artık kamyon ayarlayıp cj yi Gaziantep e götürme hesapları yapıyorum kendimce.. Dur bakalım hayrlısı...

jeep' Alıntı:
Artık kamyon ayarlayıp cj yi Gaziantep e götürme hesapları yapıyorum kendimce.. Dur bakalım hayrlısı...
;D ;D ;D
Eyvah bu laf seni yakar

Aslında arkadaşın motoru yaklaşık (yeni kapak dahil )2100 tl ye işçilik bizden komple yenileniyor ama ekenomi bozuk onun yerinde olmak istemezdim

DEJAVUU' Alıntı:
...Arazi aracı üreticisi Land Rover, zorlu koşullarda çalışanlar ve macera tutkunları için dünyanın en dayanıklı cep telefonunu üretti. Telefon üreticisi Sonim'le birlikte üretilen S1 adı verilen modelin ‘en dayanıklı telefon’ ünvanını alaması uygulanan zorlu testlerden sonra mümkün olabildi.

Koyu turuncu harflerle vurgulanan bölümün üstüne söylenecek birşey yok ;D

Adam ne diyor: arazi aracını Land Rover yapar, nokta ;D ;D

Bunu ekleyenin de eski j**p ci arkadaşımız Ayhan Bursa olması ayrıca anlamlı bence. J**p ten vazgeçip Tata alınca cesurca doğruları konuşmaya başladı. Mahalle baskısı altındaymış demek ki ;)

Ahahaha ben Ayhan Bursa'dan bahsettim mesajımda, sen niye üstüne alındın ki DEJAVUU :D :D :D

Ayrıca bana kelime oyunları yapamayacağını öğrenmişsindir sanıyordum ama öğrenememişsin, hala deniyorsun ve çok amatörsün ;)

Bir de ricam olacak (bunu gayet anlaşılır ifade edeceğim): Bizim bu bölümdeki iletişimimiz farklı...

Uyum sağlayamayacaksan bozma ortamı bari ;)

DEJAVUU' Alıntı:
...hepiniz döküldünüz sınavdan neden nnn telofonu tabii tuttuklara teste bakın üzerinden land geçti diyor şikeli bir test burdan belli............yapsana aynı testi jeep ile bakalım ne oluyor parçasını zerresini bulabiliyormusun ...... ........HA REKLAMLAR İNSANLARI KANDIRMAK içindir bunuda unutmayın derim.........TATA olayını şöyle izah edyim land cılarla yapılan aktivitelere onunla gidiyorum JEEP xj le gidince hep onlardan çok önde gitmek beni üzüyor ;D ;D ;D ;D adil olamaya çalışıyorum bir bakıma ;)
jeep' Alıntı:
Artık kamyon ayarlayıp cj yi Gaziantep e götürme hesapları yapıyorum kendimce.. Dur bakalım hayrlısı...
Bunu yazan ben değilim ;D ;D siz önce uzun yok gitmeyi ögrenın sonra takılırsınız arkamıza bakarız o zaman kim kimi bekliyor diye ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ahahaha ben Ayhan Bursa'dan bahsettim mesajımda, sen niye üstüne alındın ki DEJAVUU :D :D :D

Ayrıca bana kelime oyunları yapamayacağını öğrenmişsindir sanıyordum ama öğrenememişsin, hala deniyorsun ve çok amatörsün ;)

Bir de ricam olacak (bunu gayet anlaşılır ifade edeceğim): Bizim bu bölümdeki iletişimimiz farklı...

Uyum sağlayamayacaksan bozma ortamı bari ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,811
Kaydolan Son Üyemiz
Musicman23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR