discovery-V8' Alıntı:Bu ağır kaçmış biraz , Alkol eh şakalaşmak için yazıyoruz arada, ama beyaz kadın ve ot ben görmedim.
SDC' Alıntı:...Bir de ricam olacak (bunu gayet anlaşılır ifade edeceğim): Bizim bu bölümdeki iletişimimiz farklı...
Uyum sağlayamayacaksan bozma ortamı bari...
Kuru takılcaz ..... Bakalım kuruda nasıl makine..ufukozkan' Alıntı:ortalik gerilmis koy bir videoda muhabbet olsun
Ben raziyim benim videolardan koyabilirsin![]()
Acik sacik olanlar haric![]()
Farketmez Engin bey kuru muru dagatiriz ortaligianerkad' Alıntı:Kuru takılcaz ..... Bakalım kuruda nasıl makine..
Engin bey otoban yapdin orayi gide geleanerkad' Alıntı:Yavuz bey naz yapma sende bak ben bugün yine kayışdağa çıktım ama kayda değer birşey yok..
Ufuk abi neden beğenmedin RR ri benim patronda 2009 modeli var ben land rover diye degil ama çok beğeniyorumufukozkan' Alıntı:Bu gun bir range rover gordum Haberlerde bi tuneldenmi ne geciyordu
Vallahi Arabadan nefret ettim Bi araba bu kadarmi kotu gorunur iyyyyyyyyyyyyy Igrenc di
Belki sizde gormussunuzdur
Abi zor tuttum kendimi haberlerde ne oldu giye onu araştırıyordum bulamadım ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:RR ye o kadar laf ettik Yunusdan bi ses bile cikmadi Hayirdir yahu![]()
Bende anlam veremedim simdi yunus kesin yazar dedim ama ses cikmadiyunus bager' Alıntı:Abi zor tuttum kendimi haberlerde ne oldu giye onu araştırıyordum bulamadım ;D ;D ;D
Öyle desene be abi başbakanın bindiği RR gördüm ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Bende anlam veremedim simdi yunus kesin yazar dedim ama ses cikmadi
Sasirdim
RR yi bu kadar kotu gormeniz mumkun degil Dedim ya iyyyyyyyyyyyyy
Felaketti
Tunelmi acilmis oyle bir sey isde
yunus bager' Alıntı:Demek o gün ne olduysa olmuş ;D ;D ;D sonraki günmü defender aramaya başlamış ;D ;D