Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Neyse isdeyunus bager' Alıntı:Öyle desene be abi başbakanın bindiği RR gördüm ;D ;D

Neyse isdeyunus bager' Alıntı:Öyle desene be abi başbakanın bindiği RR gördüm ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Kullanan Naci beymi?
Yakin gecmisdenmi bu videodiscovery-V8' Alıntı:Her nekadar görünmesede herkes biliyor onun olduğunu ;D ;D ;D
Değmiştir işanlah ama videsinden şikayet ediyordu otomatik çok daha rahatmış gerçi Adnan abinin araçta otomatikdiscovery-V8' Alıntı:Bir sene uğraştı istediği gibi bir defender a sahip olmak için ama sonuca deydi galiba.
1 seneden önce galibaufukozkan' Alıntı:Yakin gecmisdenmi bu video![]()
Benim pazar gunu Tasinma isi var Kacabilecegimi sanmiyorumfastjunkie' Alıntı:herkese iyi akşamlaaaar.
yavuz abi, ufuk abi yapıyor muyuz mangal pazar günü ?![]()
ufukozkan' Alıntı:Yakin gecmisdenmi bu video![]()
ufukozkan' Alıntı:Benim pazar gunu Tasinma isi var Kacabilecegimi sanmiyorum![]()
fastjunkie' Alıntı:herkese iyi akşamlaaaar.
yavuz abi, ufuk abi yapıyor muyuz mangal pazar günü ?![]()
Yavuzunda altin gunu var oda gelemezfastjunkie' Alıntı:eyvah hemen yalan oldukolay gelsin ufuk abi, yavuz abiden mi kaçıyorsun sen de ;D
"Ankaralı off road tutkunları" mi? Nerde haniyunus bager' Alıntı:Yavuz abi anlatmadın dün akşan ne olduğunu traktörcu ile iyi dostluk kurmussun anlaşılan Ankaralı off road tutkunları yardımcı olmadımı yoksa ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Kanıma girmeyiiin ;D
Yahu bir gece drunk yapsakya? cumartesi gece çokmu kalabalık olur?
evet yakınım ben esen hava yeter..ufukozkan' Alıntı:Engin bey otoban yapdin orayi gide gele![]()
yunus bager' Alıntı:Yavuz abi anlatmadın dün akşan ne olduğunu traktörcu ile iyi dostluk kurmussun anlaşılan Ankaralı off road tutkunları yardımcı olmadımı yoksa ;D ;D