discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
iyi geceler millet ;D ;D
iyi geceler millet ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:iyi geceler millet ;D ;D
OO Yavuz abide gelmiş hoşgelmiş bende üzülmüştüm tatile gidiyor özleyecegiz diyediscovery-V8' Alıntı:iyi geceler millet ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Savtapcım çok geçmiş olsun ya , çok üzüldüm, yollarda bir sürü iki ayaklı hayvan var polis diye birşey yok, polisler radar, cam filmi gibi ıvırzıvırlarla meşgul verilmiş sadakan varmış. Tekrar çok geçmiş olsun.
ufukozkan' Alıntı:![]()
![]()
Sanada iyi gecelerrrrrrrrrr
Jeep34' Alıntı:Geçmiş olsun Sevtap. İşyerinde klimalar çalışmıyor ya..bunalmışındır dikkatinde ondan dağılmıştır.
Allah korumuş. City out, off-road in![]()
yunus bager' Alıntı:OO Yavuz abide gelmiş hoşgelmiş bende üzülmüştüm tatile gidiyor özleyecegiz diye![]()
SDC' Alıntı:Sağolasın Uğur, evet çok dalgındım...
Zaten iki suçum vardı; biri hız, diğeri dalgınlık...
Off road un gözünü seveyim, çılgınlık yapmadığın müddetçe orada tehlike yok haklısın![]()
Bende iş stresinden çıldırmak üzereyim temmuz 25 bitürlü gelmez oldudiscovery-V8' Alıntı:Daha gidemedik Yunuscum valla , sabah erkenden çıkıyorum inşallah ;D
Sevtap abla senle alakası yok dimiufukozkan' Alıntı:modem intihar etti yine![]()
ufukozkan' Alıntı:modem intihar etti yine![]()
discovery-V8' Alıntı:Daha gidemedik Yunuscum valla , sabah erkenden çıkıyorum inşallah ;D
discovery-V8' Alıntı:8 mbit fazla hızlı gelmiştir sürat felakettir , diyoruz ama kime diyoruz, motorla 300 küsür km/h hız yapan adama ;D ;D ;D ;D