7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,952
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi alanyada diskoların önünde online kamera var ordan bize el sallada görelim seni
geçen sen ben öyle yapmıştım burdakilere ;D ;D ;D
http://www.alanya.bel.tr/kamera.asp

Hakikaten yahu bak hic aklima gelmedi disco degilde caddelerde var biliyorum da yerlerini

Ama su an oraya gidecek sarzim yok bittim bittim :D :D

13 yildan sonra tenis oynayinca mahvoldum Birde bu manyak nem ve sicakda Su an bile nerdeyse gozum kapali yaziyorum :D :D ~Birazdan bayilirim

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Hakikaten yahu bak hic aklima gelmedi disco degilde caddelerde var biliyorum da yerlerini

Ama su an oraya gidecek sarzim yok bittim bittim :D :D

13 yildan sonra tenis oynayinca mahvoldum Birde bu manyak nem ve sicakda Su an bile nerdeyse gozum kapali yaziyorum :D :D ~Birazdan bayilirim
Diskoların 200 m doğusunda mısırcının önünde alanya belediyesi cay bahçesinin önünde :smiley:))

Arkadaslar burdan gecen insanlar soyle bana bir bakiyorlar veya bana oyle geliyor :smiley: Manyak herif gelmis alanya ya b sayarin karsinda oturmus takiliyor diyorlardir Ben daha fazla kufur yemeyim :smiley:
Izninizle ben dondurmami alayim ve dogruca yatagima kosayim :smiley:

Hepinize iyi geceler diliyorum Gorusmek uzere

ufukozkan' Alıntı:
Kardesime de bir daire aldik

Iki blokda tek TURK bizimki maalesef
birde bayrak asmiyorlarmi delirtcem bir gun ya bakalim :smiley:

Yemekte, kahvaltıda, havuz başında heryerde almanca şarkılar çalıyordu. Kendimi beş yıldızlı otelde değil nazi kampında sanmıştım. Şarkılar da şarkıya benzese bari, hepsi hücum marşı gibi :mad:

Her Allahın günü olay çıkarmıştım ama yine bildiklerini okudular ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Arkadaslar burdan gecen insanlar soyle bana bir bakiyorlar veya bana oyle geliyor :smiley: Manyak herif gelmis alanya ya b sayarin karsinda oturmus takiliyor diyorlardir Ben daha fazla kufur yemeyim :smiley:

İyi geceler Ufuk abi

ufukozkan' Alıntı:

İyi geceler, bir daha öyle havada tenis gibi bir sporu denemeyin bence, yüzün bari ;D

ufukozkan' Alıntı:

Ufuk bey nerde problem anlayamadım..

Ben sizi seviyorum ..haaa ..neden videolar..samimi yazışmalarıınız..nedir yani..antopozmu..Şaka bende siz yaşlardayım..

Bu ne şimdi :mad:

Nerden çıkardın bunu, tadilat olsa benim haberim olurdu ???

Hatta ben yapıyor olurdum, ben inşaatçıyım ;D

Landçı bunlar beklenirrrr...
2. köprüyü kapatanlarda bunlarmıııı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR