7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,290,800
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Sorun yok ufuk abi ;D ;D anca bizim ölçülerimize gelmişsindir ;D
ama bizde yükselmeye karar verdik ;)
Yunuscum belki daha once yazmisimdir ama az daha 130 aliyordum Eger alsaydim direk 38 leri takicakdim Manyak bi sey olacakdi ama Kismet olmadi :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Yok şaka bir yana , lastikler Defenderin lastikleri sadece meraktan denemek için taktık, (Ufuk abinin ısrarıyla) sadece birini takıp deneyecektik , sonra ne oldu anlayamadan bizim kocaoğlan yol silindirine döndü, eve kadar geldim km sayacının %15 kadar eksik göstermesi dışında , ses, yol tutuş, fren mesafesi inanılmaz derecede güzel, tek sorun trafikte çok fazla dikkat çekiyor, yanımdan geçen tüm araçlar yavaşlayıp içindekiler cama yapışmış vaziyette bir lastiklere sonra dönüp yukarı doğru bana bakıyorlardı, bu biraz rahatsız edici :(
Seni görebiliyorlarmıydı bari ;D ;D

yunus abi yarın istanbula gidiyoruz arabayı kontrole sokucaz erken geçicez izmitten dönüşte sizin kırmızı canavarıda görmek isterim ortak bir saatte geçersem

ufukozkan' Alıntı:
Yunuscum belki daha once yazmisimdir ama az daha 130 aliyordum Eger alsaydim direk 38 leri takicakdim Manyak bi sey olacakdi ama Kismet olmadi :smiley:
Abi defendere 38" takmak cocuk oyuncağı ama çevirecek motor lazım td300 td5 puma yada 3,9 v8 gibi diferansileleri 1.44 e çevirmen gerekir

ufukozkan' Alıntı:
Bakmaz olurlarmi Simdi hepden ayyuka cikdi artik :D :D Is cigrindan cikdi :D :D :D
Kafa kafaya gezersiniz artık, ;D
Peşinizden gelecek araç sayısı baya bir azaldı.
Bende 33' takayım diyordum ,küstüm hiç bir şey takmıyacağım . ;D

altug onaran' Alıntı:
yunus abi yarın istanbula gidiyoruz arabayı kontrole sokucaz erken geçicez izmitten dönüşte sizin kırmızı canavarıda görmek isterim ortak bir saatte geçersem
Altuğcum akşam işten 6 da çıkacam ona göre uygun olursa ne demek beklerim
ama benimkinin canavarlığı pek yok sıtandar defender işte :-[

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Sen akillilik yapip uzak duruyosun da ondan sen biraz yaklas bu arizali tiplere yani bize :smiley: Bak neler oluyor :D :D :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
AA 33" demi takamıyorsunuz işiniz zor ;D ;D ben kırmızı defender 35" leri hiç tadilatsız takarımda çevirecek motor yok :-[

altug onaran' Alıntı:
standart hali bile yeter yaw canavarlık için o bir Land Rover

Reklam yapmayalim :smiley: Butun gun cekdim zaten :smiley:

Gece bari defender muhabbeti olmasin yahu :D :D Bayildim artik :D :D

Ne anliyosunuz su kotu defenderlardan anlamadim gitti yahu :D :D
Etraftada benden baska cipci yokmu yahu :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Sen akillilik yapip uzak duruyosun da ondan sen biraz yaklas bu arizali tiplere yani bize :smiley: Bak neler oluyor :D :D :D
Bilir bilirim ;D başıma neler geleceğini çok iyi bilirim ;D

yunus bager' Alıntı:
AA 33" demi takamıyorsunuz işiniz zor ;D ;D ben kırmızı defender 35" leri hiç tadilatsız takarımda çevirecek motor yok :-[
33' benim için son nokta ,ondan sonrası duygusal olarak üzer . ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR