7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,289,834
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
...Farketmez Sevtap LR olsun çamurdan olsun hepsi ilgiyi görünce canavar olur. ;D ;D ;D...

Bilmem hoca, ellerinden öper benim müstakbel LR'm (artık her ne alacaksam ;D )

discovery-V8' Alıntı:
Oldu zatende bir gün düşünemeye kalkınca kaptılar aracı hemen, bulmuşken nikahı kıyacaktı, tecrübesizlik işte ;D ;D ;D

Hazır eliniz değmişken bana da baksaydınız ya :smiley:

Etiketler

SDC' Alıntı:
Bilmem hoca, ellerinden öper benim müstakbel LR'm (artık her ne alacaksam ;D )

Hazır eliniz değmişken bana da baksaydınız ya :smiley:

bu yeni değil tatile gitmeden kaptırdı 130 u, senin için bugün 90 için konuştum, gidip birde yakından bakıcam haber vericem sana.

sahibinde de 60 tane satılık XJ var.
Bu işten hiç anlamadım ,eskiden 10-15 tane falan olurdu.
Konuyla ne alakası var diyeceksiniz ama çok garibime gitti.

Sen hala XJ mi bakıyorsun ;D

Gel sana da alalım bir LR ;D ;D

"kırmızı başlıklı kız" ı da yengeye verirsin ;)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sahibinde de 60 tane satılık XJ var.
Bu işten hiç anlamadım ,eskiden 10-15 tane falan olurdu.
Konuyla ne alakası var diyeceksiniz ama çok garibime gitti.

yahu boşver xj yi, Ufuk abide bir kartal slXJ var , birtane ondan al, iki ader LR dingili, bir v8 , bir şanzıman bir arazi ekledikmi en kral XJ ye beş basar, hem tipi daha güzel hemde LR kabiliyeinde XJ olur. ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Sen hala XJ mi bakıyorsun ;D

Gel sana da alalım bir LR ;D ;D

"kırmızı başlıklı kız" ı da yengeye verirsin ;)
İnsan eski alışkanlıklarından vaz geçemiyor. ;D
LR grubu bana her zaman ters geliyor, bir tek defender veya disco I için birşey diyemiyeceğim.
Kırmızı başlıklı kızı teklif ettim ama yemedi ,citroen C3 le mutlu,nasıl mutlu olunur oda hayrettir ya . ;D

discovery-V8' Alıntı:
yahu boşver xj yi, Ufuk abide bir kartal slXJ var , birtane ondan al, iki ader LR dingili, bir v8 , bir şanzıman bir arazi ekledikmi en kral XJ ye beş basar, hem tipi daha güzel hemde LR kabiliyeinde XJ olur. ;D ;D ;D

:D :D bi o eksikdi onuda yapalim tam olsun Artik show tv ye filan cikariz :D :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kırmızı başlıklı kızı teklif ettim ama yemedi ,citroen C3 le mutlu,nasıl mutlu olunur oda hayrettir ya . ;D

"bayan arabası" diye bir terim var Kerimcim ve arızalı olmayan bayanların hepsi bu araçları seviyor :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D bi o eksikdi onuda yapalim tam olsun Artik show tv ye filan cikariz :D :D

Çıkarız da , komedi programına çıkarız , millet önce deli diye güler, araziye çıkarıp bir tur attırırız, eşekten düşmüş karpuz gibi olurlar, gel yapalım şunu RRC nin dingillerde şanzımanda arazide tükkanda denemesi bedava ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR