Yok iftardan sonra uymuşum şimdi kalktımufukozkan' Alıntı:Ha bu Yunus usagu yattimu ?
SDC' Alıntı:Senin kader arkadaşın nerde bakiim, şimdi kulakları çınlıyordur ;D
Yunus "kelebek testi" yapıcam diyince kaçtı![]()
![]()
Kelebek beni bozar sofrayı toplama sırası bugün bende değildi ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Senin kader arkadaşın nerde bakiim, şimdi kulakları çınlıyordur ;D
Yunus "kelebek testi" yapıcam diyince kaçtı![]()
![]()
ohhhhhh yemegi yeyince coker guzel bir agarlikyunus bager' Alıntı:Yok iftardan sonra uymuşum şimdi kalktım![]()
Keşke bababilsam uzak kalıyorum akşamları defededun yanina kaçabilmek için nekadar uğraşıyorum bilsanufukozkan' Alıntı:Yoksa defendurrrrami bakaiii?![]()
![]()
![]()
Sağol abiufukozkan' Alıntı:ohhhhhh yemegi yeyince coker guzel bir agarlikAllah kabul etsin Yunuscum
yavv yanliş konişiysunuzufukozkan' Alıntı:Ha bu Yunus usagu yattimu ?
İyi geceler abiufukozkan' Alıntı:Hanim sabah kalvalti istedi Erken yatmam lazimSonra kiziyor
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu yazdiklarimi gostereyim bi gun![]()
Ben kacdim arkadaslar hepinize iyi geceler Gorusmek uzere.............
yunus bager' Alıntı:Ben daha öğrenmeye çalışıyorum 1 ay sonra çok lazım olacak ;D ;D ;D
Evden atan yokda 20 yıl sonra evde nasıl zaman geçirilir onun hesabını yapıyorumdiscovery-V8' Alıntı:neden evdenmi atıyorlar bir ay sonra ? ;D Defenderla bukadar haşır neşir olursan kıskanırlar valla ;D
yunus bager' Alıntı:Evden atan yokda 20 yıl sonra evde nasıl zaman geçirilir onun hesabını yapıyorum![]()