7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,364

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Tuğsan ın imzasında yazıyor, "hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın ya da 4x4 lük yaşarsın" diye bence bunu bir düşün ;D ;D

Abi bence sen bu 3.5 ve yusuf konularına hiç bulaşma... Gördük 3.5'u avatarımda ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Onur yada şöyle bişeyde olabilir :smiley:

th_22mart2009133.jpg

;D ;D ;D ;D Xj mi bu , Kerim bunu sana ithaf ediyorum ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi bence sen bu 3.5 ve yusuf konularına hiç bulaşma... Gördük 3.5'u avatarımda ;D ;D

;D ;D ;D Alp dua etsin zıplayıp kaputuna basmamışım , discoyu yıkarken sandalye kullanıyoruz, zıplayıp kaputada çıkamazsın, o üzerine gelince senide görürüz bakalım yusufçuklar korosunu ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tuğsan ın imzasında yazıyor, "hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın ya da 4x4 lük yaşarsın" diye bence bunu bir düşün ;D ;D

yaw burda matematik hatası olmuş

doğrusu şöyle olmalıydı, , "hayat 3,5 ile 16 arasındadır ya 3,5 atarsın ya da 4x4 lük yaşarsın" Tabi bu gerçek LR ler için geçerli.

Ja**nlar için söyle olmalıydı, "hayat 3,5 ile 8 arasındadır ya 3,5 atarsın ya da en fazla 2x4 lük yaşarsın" ;D

Cj diyince aklıma geldi ben yokken birşeymi oldu? jeep çilerden hiç uğrayan yok

SDC' Alıntı:
Ahahaha Kerim de gelsin (Yunus'un uğurlu koltuğuna otursun) ;D ;D

Yoooo olmaaaaz ikisi bağlayıp benim ön koltuğa alıcam ben, Kaburga konusunda uzmanlaştım, arada Zerrine olan oldu, bu ikisinin kaburgaları artık dolmamı yaparız mangalda Onur çevirmemi yeriz bilemiyorum ;D ;D ;D

buralarda bir series gözüme çarpıyor. Kafayı bozuk alıcam en sonunda bu bakalit işinede alışmaya başladım zaten sizce üzerine defender mi yoksa disco kasası mı yapsam ;D

yavuz abi serieslere defender şasesi , motoru ve şanzımanı oturtmak çok mu zor?

altug onaran' Alıntı:
buralarda bir series gözüme çarpıyor. Kafayı bozuk alıcam en sonunda bu bakalit işinede alışmaya başladım zaten sizce üzerine defender mi yoksa disco kasası mı yapsam ;D

Çok zor ne demek olmayacak duva gibi bişey

altug onaran' Alıntı:

zor değilde astar ve yüz meselesi var Uğur hoca 40-45 falan harcadı , Defender almadığına pişman.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR