7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,389,816
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Valla siz yakıştırmak istemediniz, teşekkür ederim ama ailem, işyerimdekiler, arkadaşlarım... yakınımdaki herkes son araç seçimimden sonra arıza durumumdan iyice emin oldular ;D

Onlar Dicimonu satıp aklı başında, cadde işi bir 4x4 alıcam sanıyorlardı ;D ;D ;D

Aslında bu seçim bir bayan için gerçekten bir cesaret gerektirir. Ama kullanılan araba sahibinin karakterini ve dünya görüşünü yansıttğı için zaten uzaktan uzağa sizi takdir ediyordum.
Bu arada Elizabetin resmini yayınladında benmi kaçırdım göremedim çünkü?

Etiketler

Canım Elizabeth'im ;D ;D

100_5587.jpg

100_5593.jpg

of of Elizabet te tam bir savaşçı imiş bir amazon Çok güzel

Tekrar hayırlı olsun

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap yeni resimler yokmu ?

Bugün Hakana yeni fotoğraflarını çekelim dedim ama adam makinayı getirmemiş ;D

Ama artık ormanda ekşın fotoğraflarını koymak isterim zaten, onu da dediği gibi Yunus çekicek ;D

acemi80' Alıntı:

Tekrar hayırlı olsun
Mete Hocam ,aracı sadece resimlerden gördüm ,ama bende bittim,çok başarılı bir araç.
SDC' Alıntı:
Bugün Hakana yeni fotoğraflarını çekelim dedim ama adam makinayı getirmemiş ;D

Ama artık ormanda ekşın fotoğraflarını koymak isterim zaten, onu da dediği gibi Yunuz çekicek ;D
Sevtap arazide çok güzel görüntü verecektir,
Asfaltta bile ayrı güzel duruyor,
Nazar boncuğu takmayı ihmal etme.

SDC' Alıntı:
Eskiden onda da varmış. İçinde beni görünce de şaşırdı, "bayanlar pek rağbet etmez bunlara" dedi.

Sokak lambasında pek seçemedi sanırım, arıza durumu karanlıkta anlaşılmıyor demek ki ;D ;D ;D
Serieslerden bahsediyordur
yok canım ne arızası 90" defenderler cok yayğın degil yoksa normal bayanlardada görebiliriz ;D ;D 110" ler biraz bayanlara hantal gelebilir

Bu da benim hayalimdeki araç bu resmi masa üstü olarak kullanıyorum Elizabet'in erkek versiyonu :D

gunter.jpg

acemi80' Alıntı:

Tekrar hayırlı olsun

Teşekkür ederim sağolun, bu kez kurban kesicem bayramdan sonra. Çok gözüm korktu çook :-\

Bugün Şerifali civarında, hem de üzerinde Gezenbilir stickeri olan bir disco gördüm, o da bizi gördü ama hiç öle Yavuzun dediği gibi bir selamlaşma falan olmadı. Bilakis ters ters baktı bize :(

Henüz asil LR olmaya kabul edilmedim heralde :p

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun, bu kez kurban kesicem bayramdan sonra. Çok gözüm korktu çook :-\

Bugün Şerifali civarında, hem de üzerinde Gezenbilir stickeri olan bir disco gördüm, o da bizi gördü ama hiç öle Yavuzun dediği gibi bir selamlaşma falan olmadı. Bilakis ters ters baktı bize :(

Henüz asil LR olmaya kabul edilmedim heralde :p
Bayan olduğunuz için çekinmiş olabilir bende olsam tanımadığım bir bayana selam vermem
ama sendede gezenbilir yazsaydı belki tanıyabilirdi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR