7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,049

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
google eartz dan Ercova yaz nasıl biryer olduğunu anlasın abi

Bu sene orada olmayacak galiba ama yine o çevrede bir yerde olur, ekim sonu-kasım başı gibi...

Geçen sene Ercova mükemmeldi, etrafı seyretmekten, o güzellikler karşısında aptallaşıp yolu şaşırmıştım :D :D

Neredeyse hava kararacaktı, ormanda tek başıma kaybolacaktım, telsiz yok telefon çekmez :smiley:

SDC' Alıntı:
Bu sene orada olmayacak galiba ama yine o çevrede bir yerde olur, ekim sonu-kasım başı gibi...

Geçen sene Ercova mükemmeldi, etrafı seyretmekten, o güzellikler karşısında aptallaşıp yolu şaşırmıştım :D :D

Neredeyse hava kararacaktı, ormanda tek başıma kaybolacaktım, telsiz yok telefon çekmez :smiley:

http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=572
valla burda ercova yazıyor

ufukozkan' Alıntı:
Yok yahu inan alakasi yok Yunuscum

Bu arada Yavuza sorabilirsin Ben hic hazirlik yapmiyorum Hep hazirdir benim Cj :smiley:

Bak bu doğru işte, tam teçhizat her an herşeye hazır ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
defender gormekden bikdim :smiley: :smiley: Arkadasin birinde fazlasiyla var :smiley:

bi bardak kahveye calisiyoruz :D :D

böylesini görmemişsindir ;D ;D

15022009012.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Kalfa su koyvermezse takarız, 3 gündür kaçak yine , çekicem kulağını artık ;D ;D

Elbette takarız Sevtap artık nasıl takmamamız gerektiğini öğrendik ;D

Ama öle Elizabeth'imin üzerine delik açmana razı gelmem ;D ;D ;D

Başka bir yolunu bulursun sen ;)

Kalfa seni Çalışma ve Sosyal Güv. Bakanlığına şikayet edicekmiş, bana "Kunta Kinte" muamelesi yapıyor diye ;D ;D ;D

Ben sana çıraklık yapardım ama yaşım tutmuyo :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR