Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
olur olur
discovery-V8' Alıntı:Hadi ozaman bir drunk yapalım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:Hadi ozaman bir drunk yapalım ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:![]()
olur olur
discovery-V8' Alıntı:Yaw sende pek tırsak çıktın ;D ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:yahu olur dedik daha ne diycez Sen tabi bu saatte euro diesel aldin ohhhhhhhh keyfin gicir![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Ne dizeli ya bozar delikanlıyı dizel, 97 oktan süper benzin diyecem ama , ıhlamur içiyorum işler yoğun ;D
SDC' Alıntı:Hepsini seyrettim, yıkamacıdakileri bile, V8 nasıl yıkanırmış gördüm ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Onların linkini vermediydim daha, V8 nasıl yıkanır gördün, peki kamera karşısında şöhreti arayan yıkamacıyı da gördün mü? ;D
discovery-V8' Alıntı:Radyatöre basıyordu içim acıdı, Naci yemedimi bu yıkamcıyı? ;D ;D
acemi80' Alıntı:Yavuz Ustam Seri3 ün Taşlanmış Krank ve biyel kolu için 600 Tl istiyorlar normal bir fiyatmıdır (Krank'ın taşlama ücreti dahil)
nkurtkaya' Alıntı:Yok Yavuz adam hafif bişey olmadı. Lifte kaldırıp alt yıkama yaptırdık, sonra alt taraf yağlandı sonra dış iç yıkama. Benimki ilk kez böyle bir yıkama-yağlama'dan geçiyor, şımaracak Naci'nin V8'e benzeyecek diye korkuyorum ;D
discovery-V8' Alıntı:Mete abi seri III leri pek iyi bilmiyorum ama taşlanmış karank için bana fiyat yüksek geldi ,1000 liraya falan benzinli defender motorları var komple olarak, istersen benim ayna mahrutileri aldığım yerden parça varmı fiyatı nedir bir öğreneyim.