7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,606
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Gönderceği parçalar bunlar Tamamı için 750 tl istedi

1 Takım Conta
1 Termostat
1 Takım Sekman
1 takım yatak
1 takım kenar yatağı
1 takım kol burcu
1 adet krank (Taşlama ücreti dahil)
1 adet biyel kolu

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Defenderin içinde nereyi yıkadınız merak ettim ;D

Kapıların içi, zemin, koltuklar... Tavan ve göstergeler hariç her yer dışı nasıl yıkanıyorsa öyle yıkanıyor benimkinde. Arka koltukların altından basıyor suyu bagajdan akıyo. Arka kapıların ikisini de açıp soldan basıyor suyu, sağdan çıkıyor ;D

acemi80' Alıntı:
İngiliz Kemal diyorlar Ali Kemal Ustadan diğer küçük parçalarla birlikte 750 tl istedi bu gün gönderecek bana acil bir cevap lazım ki pahalı bulduğumu göndermemesini söyleyeyim.

offf çok sıkışık oldu bu, yarın akşama kadar bekletemezmisin?

Yarın akşamı bekleyebilir, çünkü bu gün yatakları gönderecek sadece. sonra ölçü alınıp ona göre krank'ı orada taşlayacak

acemi80' Alıntı:
Yarın akşamı bekleyebilir, çünkü bu gün yatakları gönderecek sadece. sonra ölçü alınıp ona göre krank'ı orada taşlayacak

Dediğin gibi 1000 Tl ye defender motoru alınabiliyorsa (tabi buradaki ustalar onu takabilirlerrmi onuda bilmiyorum) daha iyi olur

Mete abi sordum dönüyorlar birazdan, krank yeni yokmuş piyasada binde 10 buluruz diyorlar, yataklarıda ona göre veririz diyorlar, sekman binde kaç olacak bu önemli, Birde biyel kolu sadece 1 adetmi? o da çıkma olsa olurmu? diye sordular.

daha iyisi 0538 3312305 ten Yaşar bey , çok iyi bir arkadaşımızdır, benim adımı verin yardımcı olacak.

Derken aradılar yaklaşık 400 TL , senden telefon bekliyor.

Selamlar

nkurtkaya' Alıntı:
Onların linkini vermediydim daha, V8 nasıl yıkanır gördün, peki kamera karşısında şöhreti arayan yıkamacıyı da gördün mü? ;D

Gördüm, gördüm ;D ;D Önce ne yaptığını anlamadım ama :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
...1000 liraya falan benzinli defender motorları var komple olarak...

3.9 V8 kaçpara ;D ;D ;D (kaşıntı artıyor ;D ;D )

acemi80' Alıntı:

Aradım taşlama ücreti hariç 425lira dedi taşlama ücreti ile 525 lira civarında olur dedi

Burada benim ustayı aradım oda kemal ustaya gönderin parçaları demiş artık geçkaldık napaılm bu defa böyle oldu katlanacağız bu farka ;D

SDC' Alıntı:
Gördüm, gördüm ;D ;D Önce ne yaptığını anlamadım ama :smiley:

3.9 V8 kaçpara ;D ;D ;D (kaşıntı artıyor ;D ;D )

kaşınmaaa ;D ;D ;D

3.9 biraz zor bulunuyor , biz gazı vere vere piyasayı çok yükselttik şimdi milletin eskiden yüzüne bakmadığı motorlar değere bindi. :(

Başlık açılmış ama asıl başlık bu değil sanırım. Yine de tarih konusunda fikriniz olsun :smiley:

Hocam hazır mısın ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40058.msg408462#msg408462

acemi80' Alıntı:
Aradım taşlama ücreti hariç 425lira dedi taşlama ücreti ile 525 lira civarında olur dedi

Burada benim ustayı aradım oda kemal ustaya gönderin parçaları demiş artık geçkaldık napaılm bu defa böyle oldu katlanacağız bu farka ;D

Senin için uygunsa bu arkadaşlar iyidir ben yamuklarını görmedim henüz, 4-5 yıldır tanıyorum.

Bu arada Benim mavi balina yavaş yavaş şekle girmeye başladı, artık garaja kendisi girip çıkabiliyor ;D Kalfa kaçmasaydı daha çabuk bitecekti ama ;D ;D

101_5848.jpg

101_5849.jpg

SDC' Alıntı:
Hocam hazır mısın ;D

Çok istiyorum, mesafe beni ürkütüyor gidiş geliş 2000 km nin üzerinde yol yapmam lazım.

Hele yazılanları bir takip edeyim gaza geleyim Terios'a atlayıp gelebilirim. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR