7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,606

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Bu arada Benim mavi balina yavaş yavaş şekle girmeye başladı, artık garaja kendisi girip çıkabiliyor ;D Kalfa kaçmasaydı daha çabuk bitecekti ama ;D ;D

Çok muhteşem oldu Hayırlı olsun ERcovaya bununlamı geleceksin?

acemi80' Alıntı:
Çok muhteşem oldu Hayırlı olsun ERcovaya bununlamı geleceksin?

Hocam Ercovaya bu zor yetişir , malum kalfada ortalarda yok ;D ;D Kapılar sökük vaziyette onları pasından kirinden arındırıp boyayıp takacağız, arkasından iç döşemeleri var (kapılar, tavan ve zemin) kapı içlerini yeni aldık, tavan kaplanaca , zemin Nejatın bahsettiği şekilde yıkama için alüminyum kaplama ve izalasyon yapılacak, sonra hazır olacak. ben bir aya yetişir diye umuyorum.

Gerçi çok kalabalık ortamlardanda fazla hoşlanmıyorum Ercova konusu henüz kesinleşmedi iş durumuna bağlı biraz.

Selamlar

Ben şimdlik kaçıyorum, çatı katında inşaat var, bir kolaçan edeyim ortalığı , dönerim yine.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Gerçi çok kalabalık ortamlardanda fazla hoşlanmıyorum Ercova konusu henüz kesinleşmedi iş durumuna bağlı biraz.

Selamlar

Bende kalabalık oratamları çok sevmem gelirsem sadece burada tanıştığımız arkdaşlarla güzel bir üç gün kamp yaparız diye düşünüyorum onun dışında beni bukadar uzun mesafaye katlandıracak cazip bir şey yok

Zaten büyük bir alanda küçük küçük pek çok grup oluyor. Herkesin birarada olması mümkün değil.

Yaparız bir 7/24 grubu, bizbize takılırız ;)

Not: İsterseniz 7/24 takımı içinde bir de "kelebekler" alt grubu oluşturabiliriz -korumalı- ;D ;D

SDC' Alıntı:
Zaten büyük bir alanda küçük küçük pek çok grup oluyor. Herkesin birarada olması mümkün değil.

Yaparız bir 7/24 grubu, bizbize takılırız ;)

Yalnız oraya bir not düşmüşler binek araçları kamp alanına alınmayacak diye terios ta o sınafa girerse bir sürü eşya ile dışarda kalmayalım ;D

Bu konuyu Yunus iyi bilir onun yorumu alırız artık

acemi80' Alıntı:
Yalnız oraya bir not düşmüşler binek araçları kamp alanına alınmayacak diye terios ta o sınafa girerse bir sürü eşya ile dışarda kalmayalım ;D

Terios 4X4'tür öyle kalacak !!! ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Terios 4X4'tür öyle kalacak !!! ;D

Üstelik tepe lambası bile takmıştık bir gezide (Lütfen elin altına dikkat ;D)

lamba.jpg

Çok orijinal olmuş ;D

Tüm kelebekler ve olmayanlar, tarih belli mazeret istemem, bonus mu biriktireceksiniz, aracınızı mı hazırlıycaksınız, işte ne lazımsa yapın, tam kadro olalım ;D

Bana müsade :-\

SDC' Alıntı:
Çok orijinal olmuş ;D

Tüm kelebekler ve olmayanlar, tarih belli mazeret istemem, bonus mu biriktireceksiniz, aracınızı mı hazırlıycaksınız, işte ne lazımsa yapın, tam kadro olalım ;D

Bana müsade :-\

Emredersin Patron ;D Söz vermek için erken , verincede tutmak lazım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR