7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,606

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Şimdi 10-11 Ekim Şile için mi yoksa 23-25 Ercova için mi çoşkuyu alıyoruz onu tam anlayamadım ben.

Evet Nejat Ercova, sen de hazırlan :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
ver ayarı bakalım ;D

Zaten Elizabeth ile ilgili öğrenmem gereken çok şey var. Buradan da sorabilirim ama benim anlattıklarım size tarzanca gelir, anlaşamayız.

Uygulamalı ders olsa daha iyi olur kanımca ;D

SDC' Alıntı:

Zaten Elizabeth ile ilgili öğrenmem gereken çok şey var. Buradan da sorabilirim ama benim anlattıklarım size tarzanca gelir, anlaşamayız.

İstediğin gün ve saatte (Mesai günlerinde akşam 18:30'dan sonra) bizim arka bahçede hafif sulak ve çamurlu etapda uygulamalı derslere başlayabiliriz :smiley:

SDC' Alıntı:

uygulamalı dersleri yine yapında, en azından teorik olanları burada paylaşınki bizde faydalanım

Dimi ama bizim suçumuz ne taşrada oturuyorsak ;D

Mete hocam Defender'ı doğru kullanmanın püf noktası 4X4 sistemini ve diferansiyel çalışma prensibini özümsemek. Gerisi bir iki pratik o kadar.

nkurtkaya' Alıntı:
Mete hocam Defender'ı doğru kullanmanın püf noktası 4X4 sistemini ve diferansiyel çalışma prensibini özümsemek. Gerisi bir iki pratik o kadar.

Ben yaklaşık kırk yıllık şoför'üm ama LR da acemiyim özellikle kış şartlarında hiç kullanmadım geçen yıl karlar kalktıktan sonra aldım. Kar yağmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu konudaki eksiklerimi gidermem lazım malum bizim buralara kar pek yağmaz o yüzden karla ilgili tecrübemiz az

Kışın bile kar görmek için 20 km dağa tırmammamız gerekiyor

nkurtkaya' Alıntı:
İstediğin gün ve saatte (Mesai günlerinde akşam 18:30'dan sonra) bizim arka bahçede hafif sulak ve çamurlu etapda uygulamalı derslere başlayabiliriz :smiley:

Nejat teşekkür ederim :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:

Defender'ı doğru kullanmanın püf noktalarını öğrenmem lazım, aracı tanımıyorum. Pratik kolay :smiley:

acemi80' Alıntı:
uygulamalı dersleri yine yapında, en azından teorik olanları burada paylaşınki bizde faydalanım

Niye, sen gelmiyor musun ???

Ayrıca buradan o engin mekanik bilgimle ( :D ) teoriye girip komik olmak istemem ;)

14.png

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: :smiley: Hocam herhangi bir sey dusenmedim vallahi Hosuma gitti atayim dedim :smiley: :smiley:

6 lastik + bir yedek = 7 , 38 inche çevirsek 500 tL x7 ,3500 teelee, yükseltme ıvır zıvır oranların değişmesi için masraf x 3 ::smiley: beni aşar ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Mete hocam, Defender için kısaca özetlemeye çalışıyorum, Series için vites konumları farklı olabilir ama mantık aynı. Bitireyim göndericem.

discovery-V8' Alıntı:
6 lastik + bir yedek = 7 , 38 inche çevirsek 500 tL x7 ,3500 teelee, yükseltme ıvır zıvır oranların değişmesi için masraf x 3 ::smiley: beni aşar ;D ;D ;D ;D

Yavuz şimdi tam ben de bunların kaç tane stepnesi oluyor diye soracaktım. Sanki içimi okudun, erdin mi ne ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:

Yaniii Benim arabayı satıp Yavuz'un arabasına ilave edersek böyle bir araç meydana geliyor.... Hele beni çoook çok aşıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR