nkurtkaya' Alıntı:10.İSOFF TÜRKİYE OFF-ROAD OYUNLARI'nın yeri değişmiş. Ercova'da yapılmıyor, Tekirdağ-Kartaltepe'de yapılacak.
http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=572
SDC' Alıntı:Nası yaa![]()
SDC' Alıntı:7/24 gelmezse ben de gitmem taa Balkanlara :-\
nkurtkaya' Alıntı:Bizim arkabahçenin az ötesi yaa, 2 adım yer, kim korkar?
SDC' Alıntı:Ama hepbirlikte gidecektik, izmit ve Ankaralılar gelmez, hocam zaten gelelmem diyor![]()
SDC' Alıntı:Ama hepbirlikte gidecektik, Bolu, izmit ve Ankaralılar gelmez, hocam zaten gelemem diyor![]()
nkurtkaya' Alıntı:Tekirdağ köftesi ve Tekirdağ rakısına da mı hayır diyecekler?
nkurtkaya' Alıntı:Ankara'lılar neden gelmiyormuş? Hadi benim İtalyan soframı beğenmediler, Tekirdağ köftesi ve Tekirdağ rakısına da mı hayır diyecekler?
acemi80' Alıntı:Ben 2000 kilometreyi kabullenmiş kendimi hazırlıyordum. Ama iş çığırından çıktı
nkurtkaya' Alıntı:Ankara'lılar neden gelmiyormuş? Hadi benim İtalyan soframı beğenmediler, Tekirdağ köftesi ve Tekirdağ rakısına da mı hayır diyecekler?
Hiç hayır dermiyiz ;Dnkurtkaya' Alıntı:Ankara'lılar neden gelmiyormuş? Hadi benim İtalyan soframı beğenmediler, Tekirdağ köftesi ve Tekirdağ rakısına da mı hayır diyecekler?
nkurtkaya' Alıntı:Araçsız gel Hocam. Onur ile 200 TL Adana-İst-Adana. Terios'dan bile ucuz. Havaalanı Tekirdağ transferini biz ayarlarız![]()
Uçuş Kodu K.Şehir V.Şehir Tarih K.Saat V.Saat Sınıf Kurallar Ücret
OHY 015 ADA IST 23.10.2009 21:55 23:25 B 112,00 TL
OHY 018 IST ADA 25.10.2009 19:00 20:30 U 94,00 TL