7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,886
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Ercova için onu çok düşündüm sırtçantası Uyku tulumu vs derken o kadar yükle uçağı gözüm kesmedi Teriosta karar kılmıştım iki gün öncesinden çıkar yavaş yavaş yollarda dostlara uğrayarak giderim diyordum ama nasip değilmiş

İlerde birgün Ankara civarında kamplı bir 7/24 etkinliği düzenleyebiliriz belki ???
Bence de çok iyi olur, hep beraber kaynatırız.
Ortak bir yerde buluşma,çok ta kışa kalmadan.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bence de çok iyi olur, hep beraber kaynatırız.
Ortak bir yerde buluşma,çok ta kışa kalmadan.

Bizbize güzel bir hafta sonu olur. Yazılarından tanıdığımız arkadaşları tanıma fırsatı buluruz

orda ağaç varmı ;D

Bala-Kapadokya Ekspedisyou yapacaz ya... Bir grup da karayolundan Kapadokya'ya gidecek ya... Orada dolanacaz ya...
O bakımdan 1 taşla 2 kuş olur dedim.

Not: Ağacı ne yapacaksın?

nkurtkaya' Alıntı:
Bala-Kapadokya Ekspedisyou yapacaz ya... Bir grup da karayolundan Kapadokya'ya gidecek ya... Orada dolanacaz ya...
O bakımdan 1 taşla 2 kuş olur dedim.

Not: Ağacı ne yapacaksın?
1 taşla 2 kuş ,şimdi anladım ;D
Biraz yeşillik olsun dedim,çöl moduna geçeceğiz anlaşılan,
Bu arada kapadokya geceleride ,32 dişe keman çaldırır ;D

....
Bu arada kapadokya geceleride ,32 dişe keman çaldırır ;D

Valla onu Yavuz'a söyle. Yazın başından beri sallıyor... Buöyle giderse herhalde Şubat'ta anca hazırlanıp gideriz.

Bu arada İSOFF off-Road oyunları için Tekirdağ'da kesin değilmiş gibi yorumlar var. Kemerburgaz veya İğneada da olabilirmiş.

Kemerburgaz olur mu acaba ;D

Düzce off-road oyunlarına gittiğimizde bu bölgeyi gezecek zaman kalmamıştı.

Tam kamp yapılacak yer :smiley:

SDC' Alıntı:
Düzce off-road oyunlarına gittiğimizde bu bölgeyi gezecek zaman kalmamıştı.

Tam kamp yapılacak yer :smiley:

Hayatım ormanda geçiyor ama yinede doyamıyorum benim içinde cazip olan Ormanlık alan, Kapadokyanın avantajıda yakın olması :smiley:

Bana hiçbiri farketmez ama Bala-Kapadokya gezisi ayrı, onu karıştırmamak lazım, toplu bir gezi değil...

Videoları daha yeni izliyorum, akşam ADSL fenaydı, dayanamadım beklemeye :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Burasıda ercova değilmiydi ?
Ufuk abi bak senin slxj ler neler yapmış ;D

Adamın video başlığı güzel : It's a jeep thing; I woldn't understand ;D ;D

Ama en güzeli pajeronun iki xj yi önüne katıp götürmesi :D :D

Ama abinin pilotajı da kötü (gri xj kullanan abinin)...

discovery-V8' Alıntı:
Patrol galiba , o anda videoyu çeken kişilerin konuştuklarını duydunuzmu? ;D ;D ;D

Duydum, duydum ;D ;D rezalet ;D

Hey Jason, lastik havalarını hafif indirip ne güzel tırmanmışsın öyle dev gibi kayayı :smiley:
Sana Kirmir'den dolayı laf edenler utansın ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Bu araç ama aynı gün değil

Evet gelelim Yunuscuğumun eklediği pajeronun su geçişi videosu ile ilgili yorumlarıma :D :D :D

Araç diesel, adam low ile ilk geçişinde tırmalayarak geçmiş, sonra yanlış vites seçtiğini anlayıp H konumunu seçmiş ve hem geri hem ileri geçiş yaparak karizmayı kurtarmaya çalışmış ;D ;D

Aynısı Düzce de başıma geldi, ordan biliyorum. Orman içi buz pisti gibi kaygan bir çamura sahip olduğundan orayı low ile geçip yapay göletin girişine geldiğimde vites değiştirmeyi unutmuştum. Gerçi ondan daha hızlı geçmiştim ama fotoğrafçı arkadaşlara söz verdiğim gibi göletten çıkıştaki tepede aracı uçurmayı göze alamadım, yeterli hıza ulaşamadığım için geri düşme ihtimali vardı ;D ;D

Ahahaha -ismi lazım değil- birileri gibi talan ettim başlığı kimseler yokken :D :D :D

Tekirdağa mı ??? ??? Ankaradan yalan, 8 saatlik yol, molalar falan 10 saati geçer...
Bence boluda falan kamp yapalım biz :smiley:
Sevtap abla bu Düzcedeki yer de güzel.. Ama eğer böyle birşeye karar kılarsak benim sınav dan önce ya da sonra yapalım bence ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.