hyavuz2000
Kamp I
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Aha ben de geldim
iş çok sadece okuyom. tükkanı Boş bırakmıyom.
Aha ben de geldim

acemi80' Alıntı:Gelen giden olur ayıp olmasın, sen tekaütsün nasıl olsa cami avlusunda eğleşeceğine burda otur daha büyük sevaptır gelenleri karşıla dediler
Hoş geldin Yavuz
hyavuz2000' Alıntı:Aha ben de geldim
hyavuz2000' Alıntı:Aha ben de geldim
fastjunkie' Alıntı:Abi hem içeriyi kontrol edip hem de gizliden gizliden gezenbilirde takılmak zor oluyor tabi
;D
discovery-V8' Alıntı:Birader naber ? Aramışsın uyuyakalmışım , bugün biraz posamı çıkardılar ;D
discovery-V8' Alıntı:Hocam Hoşbulduk, isoff yapmış yapacağını galiba ??? bende hayatta gitmem tekirdağa falan, istanbul dışındanda kimse gelmez zaten.
acemi80' Alıntı:Bu aralar sürekli bilgisayarın başında çalıştığım için dükkan hep kontrolumun altında
discovery-V8' Alıntı:Birader naber ? Aramışsın uyuyakalmışım , bugün biraz posamı çıkardılar ;D
acemi80' Alıntı:Evet aslında bu durumu Protesto etmek lazım telgraflarla ama birz tembeliz galiba ama katılıp düşücektir bende öyle düşünüyorum
ufukozkan' Alıntı:Hoca nasilsin?
fastjunkie' Alıntı:Yok Yavuz abiye dedim, geliyorum birazdan diyip içerde çay kahve falan yapıyor büyük ihtimal de ;D ;D
acemi80' Alıntı:Evet aslında bu durumu Protesto etmek lazım telgraflarla ama birz tembeliz galiba ama katılıp düşücektir bende öyle düşünüyorum
discovery-V8' Alıntı:Hocam zaten böyle organizasyonlardan uzak duruyorum yıllar önce Andoff maceram olmuştu, artık isoff, andof ...off ..offf uzak duruyorum, Biz bize yetiyoruz kafa dengi 3-5 kişi ile herşey daha zevkli, bu tür organizasyonlarda herşey s..dik yarıştırma üzerine, üye olanlar alınmasın geçen pazarda beni çok zorladılar, tekrar andoff a katıl şöyle yapalım böyle yapalım diye, ben yarışmaktan çok gezmekten hoşlanıyorum, bu yüzden günlük aracmda araziye çıktığım araçta aynı.
hyavuz2000' Alıntı:Yaw aradım öylesine bir zaman kararlaştıralımda geleyim yanına benim Koca Oğlanı(Küheylan) özledim. ;D
discovery-V8' Alıntı:Arıyorum şimdi seni. ;D