7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,096

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Size bir şey daha söyleyeyim ben evlilk hayatım boyunca kaç lira maaş aldığımı bilmiyorum hiç maaş çekmedim maaş kartım hep hanımdadır. Her zaman hanım alır o çeker harcar. Banada harçlık verir.

:-X :-X :-X :-X :-X

son kale de gitti :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
arabaya kelebek resmi yaptırıcam :smiley:

sana serbest, sen ekolsün ;D ;D

SDC' Alıntı:
:-X :-X :-X :-X :-X

son kale de gitti :smiley:

Ben şunu anlamıyorum domates satın almak çocukları harçlıkları ile tehdit etmekmi kazak erkeklik?
Para hanımda duruyor çünkü alışverişi o yapıyor ve mutfağı o yönetiyor. Çocuklara o harçlık veriyor çünkü onlar uyurken, ben evden çıkıyorum yattıktan sonra eve geliyorum. Maaş kartı bende olsa onca işimin arasında domates almak için uğraşsam dahamı kazak olacağım :D

Ev işleri hanıma ait

Beni ne ilgilendirir eve kaçkilo patates alınacağı, domatesin kaçlira olduğu

acemi80' Alıntı:
Ben şunu anlamıyorum domates satın almak çocukları harçlıkları ile tehdit etmekmi kazak erkeklik?
Para hanımda duruyor çünkü alışverişi o yapıyor ve mutfağı o yönetiyor. Çocuklara o harçlık veriyor çünkü onlar uyurken, ben evden çıkıyorum yattıktan sonra eve geliyorum. Maaş kartı bende olsa onca işimin arasında domates almak için uğraşsam dahamı kazak olacağım :D

Beni ne ilgilendirir eve kaçkilo patates alınacağı, domatesin kaçlira olduğu

Ateş başında iyi tartışılır bu konu...

nkurtkaya' Alıntı:
Ateş başında iyi tartışılır bu konu...

Evet zaten burada bu kadar ciddi yazınca bazan ben bile rahatsız oluyorum o yüzden hep kestirmeden gidiyorum.

Ateş başında bir araya gelebilmeyi dörtgözle bekliyorum. :smiley:

acemi80' Alıntı:
Evet zaten burada bu kadar ciddi yazınca bazan ben bile rahatsız oluyorum o yüzden hep kestirmeden gidiyorum.

Ateş başında bir araya gelebilmeyi dörtgözle bekliyorum. :smiley:

Yavuz, duyuyor musun? Bala-Kapadokya'yı yaparsak, Kapadokya ayağında güzel kamp muhabbetleri olacak... Kime diyorum?

Noldu antikelebekler, hadi bu konuyu kapattınız bari gezi konusunda bir şeyler karalayın

24/25 Ekim isoff için, 2-3 araç yola çıkma kararı almıştık,
Oyunlar tekirdağa kaydırılınca ne olacak bilemiyorum

yazargezeryolçizer' Alıntı:
24/25 Ekim isoff için, 2-3 araç yola çıkma kararı almıştık,
Oyunlar tekirdağa kaydırılınca ne olacak bilemiyorum

Bilemeyecek ne var? Fazladan 300-400 km yol yapacaksınız, hepsi o.

;D ;D ;D
Nejat aynı tarihte ,7/24 gezisi yaparsak 2 ye ayrılmam lazım ;D
Gerçi 300-400 Km yüzünden isoff u iptal de edebiliriz.

Aynı tarihte faklı gezi planlamak çok uygun olmaz bence. Ercova'da yapılamaması ISOFF'un elinde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor. Bu durumda pes edip işin kolayına gitmek yerine destek olmak daha önemli.

;D ;D ;D
Nejat aynı tarihte ,7/24 gezisi yaparsak 2 ye ayrılmam lazım ;D
Gerçi 300-400 Km yüzünden isoff u iptal de edebiliriz.

Daha öncede yazdım sizlerle bir araya gelebilmek için 2000 km yi göze almıştım ama iş daha uzaklaşınca ben artık gelemem, Yavuz da gitmeyeceğini söylüyor, Yunus ekip olarak listeden ismini silmiş

nkurtkaya' Alıntı:
Aynı tarihte faklı gezi planlamak çok uygun olmaz bence. Ercova'da yapılamaması ISOFF'un elinde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor. Bu durumda pes edip işin kolayına gitmek yerine destek olmak daha önemli.
destek olmaya katılıyorum,ama daha merkeze çekselermiş,daha iyi olacakmış,Bolu gibi ortak bir alanda yapılabilirdi.
Km farkı yüzünden dökülmeler olabilir,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.