7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,096
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
destek olmaya katılıyorum,ama daha merkeze çekselermiş,daha iyi olacakmış,Bolu gibi ortak bir alanda yapılabilirdi.
Km farkı yüzünden dökülmeler olabilir,

Biz sadece birlikte iyi vakit geçirmek için ortak bir noktada toplanmaya çalışıyoruz.
Aynı tarihte olması/olmaması hiç entersan değil, 7/24 gezisi iptale tepki değil ki ;)

Ayrıca Oyunlarda olabileceğinden çok daha fazla eğleneceğimizden eminim. Oyunlardaki kalabalık, motor ve silah sesleri kafa dinleme imkanı bırakmıyor. Ve orada onlarca tanıdığı görüp selamlaşıp konuşmaktan birlikte geçirmeye zaman bile kalmaz :smiley:

Üyesi olmadığım bir kulübe destek olmak ya da tepki göstermek derdinde değilim...

Zaten İğneada Trophy yi iptal ettiren zihniyet Tekirdağ'a nasıl izin verdi bunu da anlamış değilim ???

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:

Hadi çözelim şu meseleyide kış gelmeden bir araya gelelim. Düzce veya Kapadokya Bolu veya Pozantı Güzel 1-2 gün geçirebileceğimiz bir yer.

Bakın Amanosları Teklif bile etmiyorum (Ne büyük fedakarlık değilmi? ;D ;D ;D)

SDC' Alıntı:
Farklı valiler için farklı doğrular mı var ::smiley:

İğneada iptal edilmedi mi? Ercova da yapıldı bu sebe izin yok. Topuk'ta vali bizzat kendisi katıldı festival'e.

Demekki değişik kararlar verilebiliyor. Bu organizasyonlara katılanlar çevreye zarar vermemeyi ve bölge halkına katma değer sağlamayı başardığı zaman sınırlamalar olmayacaktır.

acemi80' Alıntı:
Hadi çözelim şu meseleyide kış gelmeden bir araya gelelim. Düzce veya Kapadokya Bolu veya Pozantı Güzel 1-2 gün geçirebileceğimiz bir yer.

Bakın Amanosları Teklif bile etmiyorum (Ne büyük fedakarlık değilmi? ;D ;D ;D)

Amanoslar da süper olurdu ;D

Herkes birkaç alternatifle uygun olduğu tarihi ve kendince ortak bulduğu bölgeyi yazsın, ortak bir nokta buluruz :smiley:

Ama "Kelebekler Vadisi" hariç :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
bide bana çok tv seyreder diyolar yaaaa :D :D

dökülüyo bak millet :D
Bende tv seyretmeyenlerdenim ama ne yapayım tv ve ps karşımda :smiley: sadece hanım seyretmediği zaman sadece Discovery kanallarını izliyorum
SDC11747.png

Daha n'olsun hepsi elinin altında ;)

Bizde TV hariç 3 bilgisayar var biri bana ait ama özellikle hafta sonları onu bile elimden alıyorlar :mad: :mad: :mad:

TV ise saat gece 2 den sonra bana kalıyor ;D

SDC' Alıntı:
...
Herkes birkaç alternatifle uygun olduğu tarihi ve kendince ortak bulduğu bölgeyi yazsın, ortak bir nokta buluruz :smiley:
...

Kapadokya diyorum, ben ve Ankara ekibi garanti...

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Artık tek umut benim, ama korkma Sevtap ablacığım, ben abilerime benzemiyorum, benzemeyeceğim.. HÖT. ;D
Sen konuş bakalım o ağacın tepesinde ne aradığını herkez iyi biliyor ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sen konuş bakalım o ağacın tepesinde ne aradığını herkez iyi biliyor ;D ;D ;D

Oh be Yunuscum, sonunda dilin çözüldü, böyle sesli seviyoruz biz seni :smiley:

acemi80' Alıntı:
Kapadokya da 7/24 ekibi kurabilecekmiyiz, o kalabalığın içinde boğulmayalım. :smiley:

O gezide rahat olamayacağımızı düşünüyorum, yorucu olacak o gezi...
Sanırım fedakarlık sana düşecek Hocam :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Aynı tarihte faklı gezi planlamak çok uygun olmaz bence. Ercova'da yapılamaması ISOFF'un elinde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor. Bu durumda pes edip işin kolayına gitmek yerine destek olmak daha önemli.
Nejat neden uygun olmasın burda sadece ercova yok sadece butür organıasyonlar için hazırlanmış off road parkuru bile var
siteye ercova diye yazmasını biliyorlar ne olduda durup dururken değişti

ben derimki aynı gün düzce yada bizim buralarda yapalım bi kamplı gezi

SDC' Alıntı:
Sanırım fedakarlık sana düşecek Hocam :smiley:

İstanbul il sınırına kadar gitmeyi göze aldım artık :D :D :D

Zaten tek kişi için rota değiştirmek pek mantıklı değil. Bizim buraya ilerde bir yaz günü gelirsiniz ev istemezseniz yaylada kamp yeri hazırlarım size

yunus bager' Alıntı:
...ben derimki aynı gün düzce yada bizim buralarda yapalım bi kamplı gezi

Yunus mümkünse aynı gün yapmayalım, SAkarya-Bolu-Düzce yaylalarını ben çok seviyorum. Çiğdem, İnönü, Yuvacık, Yedigöller hepsi güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR