7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,479
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Mutlaka vardır, Nejat daha iyi biliyor, ama bu yüksek noktanın çıkışı oldukça zorlu ve etrafta oynayacak çok alan var, Senin araç buraya ancak vinçle çıkar, gece güvenlik açısındanda çok uygun, telefonlar ara ara çekiyor, 1 km çapında çember kontrolün altında, ama çok yüksek ve rüzgar alıyor, manzarası ise muhteşem.

Patikanın zemini sert duruyor da ondan dedim.. Bence ormanlık göl kenarı biryer daha keyifli olur abi, illa tepeye çıkmaya gerek yok, oynamak için çıkarız tepeye ? Ben aracı sokayım diye demiyorum sahiden ormanlık alan istediğimden diyorum, daha keyifli oluyor..

Etiketler

3-4 mayıs 2008 de yine gitmişiz , aynı yere kamp kurmuşuz, aşırı derecede bir yağmur vardı onu hatırlıyorum, oyüzden arabada yatmıştım, tüm çukurlar göle dönmüştü, Mete abinin proje , Ümitten Mehmet diye bir arkadaşımıza geçti, aracın 2008 deki halide burada var.

http://lroturkiye.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=48&catid=68&PageNo=1

discovery-V8' Alıntı:
3-4 mayıs 2008 de yine gitmişiz , aynı yere kamp kurmuşuz, aşırı derecede bir yağmur vardı onu hatırlıyorum, oyüzden arabada yatmıştım, tüm çukurlar göle dönmüştü, Mete abinin proje , Ümitten Mehmet diye bir arkadaşımıza geçti, aracın 2008 deki halide burada var.

http://lroturkiye.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=48&catid=68&PageNo=1

Ümit bu resimlerdeki aracınıda satmış. Yeni projeleri var galiba

acemi80' Alıntı:
Ümit bu resimlerdeki aracınıda satmış. Yeni projeleri var galiba

Satmışmı? haberim yok, ama bir disco projesi vardı uzun zamandır belki onu hayata geçirecektir, kim aldıysa çok şanslı bu aracı, tek kelimeyle 4 4lük tü.

Hava durumuna baktım :smiley:

14 ekime kadar bulabildim. 14 ekim açık ve güneşli, inşallah haftasonu da öle olur ;D

discovery-V8' Alıntı:
Satmışmı? haberim yok, ama bir disco projesi vardı uzun zamandır belki onu hayata geçirecektir, kim aldıysa çok şanslı bu aracı, tek kelimeyle 4 4lük tü.

Naci çok ucuza sattı diye yazmış ama kime kaça bilmiyorum

Bacı bir kere niyetlendik yağmurda yağsa karda ordayız inşallah ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bacı bir kere niyetlendik yağmurda yağsa karda ordayız inşallah ;D ;D ;D

Elbette ama şöle pırıl pırıl güneşli bir havada kamp yapsak, gece açık havada yıldızları yakından görsek daha iyi olmaz mı ;)

SDC' Alıntı:
Elbette ama şöle pırıl pırıl güneşli bir havada kamp yapsak, gece açık havada yıldızları yakından görsek daha iyi olmaz mı ;)

Yağmurun rezilliği de bir başka tatlı olur. Onur'un bir kaç defa tekrar ettiği gibi orman olsunda nasıl olursa olsun. (Bir önceki hayatımda ben neydim acaba ;D ;D ;D)

discovery-V8' Alıntı:
e ozaman 7 göllere gidelim her taraf orman gökyüzü görünmüyor ;D

Kerim abinin dediği ateş yakma sorunu var mı yok mu bilmiyoruz ? Burada da ormanlık alan vardır da, taş toprak açık arazi resimlerde, valla rüzgardan oturamayız o soğukta bide uyy..

7Göllerde fotoğrafçılar çoktur dedik ama, izole bir alan bulunur illaki bence.. Yine de büyüklerime bırakıyorum son kararı.. Ama Mete hocam da orman istiyormuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR