7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,584

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın herekese,

yazargezeryolçizer' Alıntı:
5 peşin çekiyorum,olur olur,olmaz olmaz,
Nakit sıkıntısı var piyasada ;D

5 e vermez heralde zaten 6 yada 6.5 a ihaleden çıkartıyorlar. Ama Yavuz abinin dediği gibi 7 ye alınır. 9.000 liara gibi bir bütçeyle gidip Plakaları takıp kullanmaya başlayabilirsiniz gibime geliyor. Ama gidip görüp alıp plakaları orda takmak en karlısı gibi. saygılar.

Herkeze günaydın
Akşam doğru düzgün internet bağlantısı yoktu pek fazla takip edemedim şimde geriden okumaya başlayayım :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Herkeze günaydın
Akşam doğru düzgün internet bağlantısı yoktu pek fazla takip edemedim şimde geriden okumaya başlayayım :smiley:

Yunus Geçmiş olsun bu arada, Yeni okudum ben de mesajları.

Günaydın...

Onur'un bu orman merakı nedir yaaa... Göl kenarı iyidir. Sünnet Gölüne gitmedim ama, Sülüklü Göl tam Kerim'in istediği gibi. Ağaçlık ve su. Aynı zamanda Orman, Onur de sever.

Neyse artık karar verildi yer tarih belli, herkes buna göre hazırlıklarını yapsın....

Günaydın ,
Yunus 2 dişide çektirdin mi ?,tekrar geçmiş olsun,
hyavuz2000' Alıntı:
Günaydın herekese,

5 e vermez heralde zaten 6 yada 6.5 a ihaleden çıkartıyorlar. Ama Yavuz abinin dediği gibi 7 ye alınır. 9.000 liara gibi bir bütçeyle gidip Plakaları takıp kullanmaya başlayabilirsiniz gibime geliyor. Ama gidip görüp alıp plakaları orda takmak en karlısı gibi. saygılar.
Hakan dediğin gibi cevap geldi,kurtarmıyor diye,
beninmkiside biraz boş kaşıntı,şimdi alsam ufak ıvır zıvırırıyla direk 10,000 üstüne çıkarım.
şu devirde sağa sola zıplamak çok mantıklı değil benim için,
onun için bir süre daha capon mafyalığına devam .;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Günaydın ,
Yunus 2 dişide çektirdin mi ?,tekrar geçmiş olsun,Hakan dediğin gibi cevap geldi,kurtarmıyor diye,
beninmkiside biraz boş kaşıntı,şimdi alsam ufak ıvır zıvırırıyla direk 10,000 üstüne çıkarım.
şu devirde sağa sola zıplamak çok mantıklı değil benim için,
onun için bir süre daha capon mafyalığına devam .;D
Sağol abi biri duruyor onuda pazartesi halledecem :D

Kerim abi az önce Antepten Göktuğ (jeep) ile görüştum Urfadan 2 tane defender almış 5bin bi küsür :smiley: aynı benzinli defender fotolarını görmedim ama araçlar çok güzelmiş başkada varmı bilmiyorum bi soraraız

Kerim anladığım kadarı ile çok pahalı olmayan arazide oynayacak bir araba arıyorsun
Gerçi yunus serilll lerin modası geçti diyor ama ucuz

http://www.sahibinden.com/off_road_araci_mukemmel_calisir-89WQQaXQQ17248494WQQpXQQdisplayitem

Bu arabaya bakmışsındır bana göre çok diri duruyor belki 6 ya alınır kullanıma hazır bir araba.

(Arkada canavar gibi bir japon varken bununla oynanabilir diye düşünüyorum) Bu satırları okuduktan sonra yok et yoksa bizimkiler beni yok eder :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR