7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,584
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sabah sabah tepemin tasını attırdılar yaa :mad:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40252.msg412211#new

Etiketler

Etin her türünü severim, hele de kurutulmuş eti hepsinden çok severim, kampta iyi giderr ;D

Gerçi şimdiki çiğköfteler etsiz ama :-\

SDC' Alıntı:
Etin her türünü severim, hele de kurutulmuş eti hepsinden çok severim, kampta iyi giderr ;D

Gerçi şimdiki çiğköfteler etsiz ama :-\

Eti bende severim ama çiğköfteyi sevmem :smiley:

SDC' Alıntı:
Sabah sabah tepemin tasını attırdılar yaa :mad:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40252.msg412211#new
Kızma yavv niye kızıyorsun yapmışlar işte bi hata moderlerin işi ne düzeltsinler :smiley:
Yavuz abi sende moderdin dimi :p

acemi80' Alıntı:
Kerim anladığım kadarı ile çok pahalı olmayan arazide oynayacak bir araba arıyorsun
Gerçi yunus serilll lerin modası geçti diyor ama ucuz

http://www.sahibinden.com/off_road_araci_mukemmel_calisir-89WQQaXQQ17248494WQQpXQQdisplayitem

Bu arabaya bakmışsındır bana göre çok diri duruyor belki 6 ya alınır kullanıma hazır bir araba.

(Arkada canavar gibi bir japon varken bununla oynanabilir diye düşünüyorum) Bu satırları okuduktan sonra yok et yoksa bizimkiler beni yok eder :D
Çok daha ucuza kapalı olanları var hemde orjinal dizel

http://www.sahibinden.com/efsane_geri_dondu_84_s-33WQQaXQQ16073454WQQpXQQdisplayitem&keyword=land%20rover%20defender

SDC' Alıntı:
Orayı ben de bilmiyorum ???

Bir dahaki gelişinde beraber gideriz ;D

Çıya'nın oralar da mı ::smiley:

:-X :-X
Oranın çiğ köftesini yemeğen, çiğ köfte yedim demesin :-X
Fenerbahçe stadının Fenerium tarafında, Fenerium'u arkanıza aldığınızda sol çaprazda kalıyor, Kenan Evren Lisesinin Karşısında. Sağ tarafta Fenerbahçe gönüllüleri derneği ve kurbağalıdere köprüsü olacak.. Zaten kime sorsanız gösterirler.. Arz ederim :-X

Naber Yunus iyileştin mi :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
:-X :-X
Fenerbahçe stadının Fenerium tarafında, Fenerium'u arkanıza aldığınızda sol çaprazda kalıyor, sağ tarafta Fenerbahçe gönüllüleri derneği ve dereağzı köprüsü olacak.. Zaten kime sorsanız gösterirler.. Arz ederim :-X

Yani git kendin bul diyorsun ;D ;D

Anladım niye bilmediğimi, Fenerbahçe stadının etrafında işim olmazz ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
:smiley: Ehh işte sulu yiyecekler yiyebiliyorum
sizde gelmiş sabah sabah kofteden bahsediyorsunuz :-[ ;D ;D

Aman Yunus sen de bir yersin ki, duyan da seni yemek yiyor sanacak ;D ;D

Ben seni görünce "al işte tabletle beslenenlerden biri daha" demiştim :D :D

SDC' Alıntı:
Aman Yunus sen de bir yersin ki, duyan da seni yemek yiyor sanacak ;D ;D

Ben seni görünce "al işte tabletle beslenenlerden biri daha" demiştim :D :D
;D ;D ben halimden memnunum 10kg falan eksiğim var o kadar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR