7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,584
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Çok daha ucuza kapalı olanları var hemde orjinal dizel

http://www.sahibinden.com/efsane_geri_dondu_84_s-33WQQaXQQ16073454WQQpXQQdisplayitem&keyword=land%20rover%20defender

Bence uygun görünüyor biraz bakım gerekirse ucuz bir boya ile tadilat binilir.

Etiketler

Benimde yemekle aram pek iyi değildir ama gece atıştırmaları yüzünden kilo alıyorum ;D

acemi80' Alıntı:
Bence uygun görünüyor biraz bakım gerekirse ucuz bir boya ile tadilat binilir.
Hocam bu araç uygun ama sadece bir kere tekerleri yıldızlara baktı o kadar :smiley: ;)
bu araç eski patromunun yegeninin aracı :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hocam bu araç uygun ama sadece bir kere tekerleri yıldızlara baktı o kadar :smiley: ;)
bu araç eski patromunun yegeninin aracı :smiley:

Sen aracı tanıyormuşsun takla atmasının bir defender için hele bu yaşta bana göre bir mahsuru yok

Tabi alacak olanın düşüncesi daha önemli

acemi80' Alıntı:
Sen aracı tanıyormuşsun takla atmasının bir defender için hele bu yaşta bana göre bir mahsuru yok

Tabi alacak olanın düşüncesi daha önemli
tanıyorum hocam masraf edilmeye değecek bir araç değil alındığı gibi kullanılacak bir araç

yunus bager' Alıntı:
tanıyorum hocam masraf edilmeye değecek bir araç değil alındığı gibi kullanılacak bir araç

Aynı fikirdeyim bu tip araçlara (buna benimki de dahil) Sadece yolda bırakmayacak kadar masraf yapacaksın. Birde arazide oynamak istiyorsan ona göre ufak tefek değişiklikler yapılabilir.

Ben dünya kadar masraf yaptım ama istediğim gibi olması için daha da yapmam lazım. O yüzden daha önceki projeden bahsettim sana

Arada 1-2 binlira oynuyor bende defender daha uygun. Hocam kusura bakma ;D

discovery-V8' Alıntı:
Arada 1-2 binlira oynuyor bende defender daha uygun. Hocam kusura bakma ;D
Bencede hocam defender derim helede benzinli defender uygun fiyata birsürü var
bir alan yanında birtane daha alıyor :smiley:

yunus bager' Alıntı:

Üstat olan sizsiniz. Benimki memur kafası ile söylenmiş fikirler. Sustum :-X

yunus bager' Alıntı:

Taşmı geldi ne ;D ;D Eskiden sevmezdim 2,5 benzinliyi ben, alıp bir süre kullanınca nekadar basit ve kullanışlı bir yapısı olduğunu farkettim, yolda kalmayacak kadar basit , bir iki yerini kurcaladınmı saat gibi çalışmaya devam ediyor, hızıda gücüde herşey için yeterli, zaten defenderle hız yapmayı kimse istemez, ihtiyacımız olan şey sorunsuzluksa güzel makina, tabi bence ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Üstat olan sizsiniz. Benimki memur kafası ile söylenmiş fikirler. Sustum :-X
Üstat kelimesi bana yakışmaz ama
Sen merak etme hoçam sonradan pişman olacağın hiçbir şey yaptırmayız

discovery-V8' Alıntı:
Taşmı geldi ne ;D ;D Eskiden sevmezdim 2,5 benzinliyi ben, alıp bir süre kullanınca nekadar basit ve kullanışlı bir yapısı olduğunu farkettim, yolda kalmayacak kadar basit , bir iki yerini kurcaladınmı saat gibi çalışmaya devam ediyor, hızıda gücüde herşey için yeterli, zaten defenderle hız yapmayı kimse istemez, ihtiyacımız olan şey sorunsuzluksa güzel makina, tabi bence ;D ;D
Abi küçük bir taş olsun o kadar ;)
bugün Göktüğ'da 2 tane benzinli aldı 5800tl ye ondan şeettiydim ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi küçük bir taş olsun o kadar ;)
bugün Göktüğ'da 2 tane benzinli aldı 5800tl ye ondan şeettiydim ;D ;D ;D

Yazdı mı kendini LR'ciler biz kaç kişiyiz'e ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.