7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,584
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

http://www.sahibinden.com/_motor_ve_daha_farkli_bi_araclatakas_olur_-22WQQaXQQ11511938WQQpXQQdisplayitem

Bizim arabayı oğlum sahibinden.com a koymuştu yukarıdaki araç sahibinden mail gelmiş takas yaparmısınız diye

Bir bakın üstatlar fikrinizi söyleyin

Etiketler

acemi80' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/_motor_ve_daha_farkli_bi_araclatakas_olur_-22WQQaXQQ11511938WQQpXQQdisplayitem

Bizim arabayı oğlum sahibinden.com a koymuştu yukarıdaki araç sahibinden mail gelmiş takas yaparmısınız diye

Hocam araç çok güzel görünüm olarak..

acemi80' Alıntı:

Hocam araçta burdan pek bişey görünmüyor tavanda bi tadilat yapılmış ama anlaşılmıyor arka köşeyi tam uyduramammışlar yakından görmek gerekir
ön çamurluklarıda burdan göründüğü kadarıyla arka ile tam düz gelmeis gerekir biraz kaçıklık var
ön göğüs görmeden anlaşılmaz cürük olma ihtimali var olmayabilirde
yani uygun bir takas olursa yani fiyatlar değişmiyorsa neden olmasın
hocam isin acıkcası araç çok temiz değil ama kötüde değil takas olduğu için düşünülebilir

yunus bager' Alıntı:
Hocam araçta burdan pek bişey görünmüyor tavanda bi tadilat yapılmış ama anlaşılmıyor arka köşeyi tam uyduramammışlar yakından görmek gerekir
ön çamurluklarıda burdan göründüğü kadarıyla arka ile tam düz gelmeis gerekir biraz kaçıklık var
ön göğüs görmeden anlaşılmaz cürük olma ihtimali var olmayabilirde
yani uygun bir takas olursa yani fiyatlar değişmiyorsa neden olmasın
hocam isin acıkcası araç çok temiz değil ama kötüde değil takas olduğu için düşünülebilir

Bizim oğlana sizin fiyat son mu demiş evet diyincede arada bir yerde buluşuruz anlaşırız demiş. Şimdilik bu kadar konuşmuşlar

Tavan değişmiş beli yeni model ama yeni tavanmı alnmış yoksa yaptırılmış belli değil şöfer kapısı ya ayarı bozuk yada tavan kapıya uymamış bir parmak işik sızıyor yada kapı kapanmamışta olablir

Hocam defenderde en önemli kaportadır diğer şeyler okadarda önemli değil
şasede çürük olmasın
ön göğüs cürük olmasın
şasede yamuktuk olmasın

Defender işten anlayan iyibir usta ile bakılıp alınır
Bu aracın bana göre en cazip yanı takas kabul ediyor olması yoksa aynı rakamlara yada daha düşü rakamlarda defender bulma sanşi var

Çoğu söylediklerini sen söyledikten sonra bile göremiyorum ;D

Muğla da çok uzak nasıl bakacağız bilmiyorum gerçi ben baksam ne yazar ;D

Oralardan bir tanıdık bulmak lazım bu işlerden anlayan

Bizim defenderle karşılaştır yan bombeli kısım boydan boya düz olmalı
Padon yavv bundada arka kapı açıkmış

22mart2009137.png

yunus bager' Alıntı:
Bu aracın bana göre en cazip yanı takas kabul ediyor olması yoksa aynı rakamlara yada daha düşü rakamlarda defender bulma sanşi var

Evet biz istediğimiz fiyata satamayız bu adamda satamaz. Bu şekilde ortayol bulunabilir belki

acemi80' Alıntı:
Evet biz istediğimiz fiyata satamayız bu adamda satamaz. Bu şekilde ortayol bulunabilir belki
Evet hocam yanlış anlama bende aynı şeyi kastediyorum

Ve arka görünümü bununla karşılaştırabilirsin
SDC10424.png

Yunus usta ne dikkat var ya, helal olsun.
Ama o ışık sızıyor dediğin bence yansıma, kimse orayı öyle açık bırakmaz..

Sol üstköşede bir çıkıntı var sanki tavan büyük gelmişgibi onumu söylüyorsun

fastjunkie' Alıntı:
Yunus usta ne dikkat var ya, helal olsun.
Ya aslında dikkat etmemiz gereken çok ayrıntı var ama kasıtlımı bilmiyorum güzel foto çekmiyorlar yoksa bütün foyalar ortaya çıkar
bunu bütün defenderciler bilir Yavuz abinin neden defenderi toplarken okadar titiz davrandığını daha iyi anlarsın

acemi80' Alıntı:
Sol üstköşede bir çıkıntı var sanki tavan büyük gelmişgibi onumu söylüyorsun
Evet hocam sanki saç fazla gelmiş 1cm kadar dışarıya çıkmış yoksa orjinalde aynı şelilde bombeli yere kıvrılması ve hiç macun kullanılmadan perçinlenmesi gerekir

mesela burası olmamış Hasan kardeşimiz inşallah burayı görmez ayıp olmasın siz bakın ben sonra silerim

[attachment=3][attachment=4]

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.msg324601#msg324601

eee nolacak şimdi aracı iceleme şansımız yok gerçi o da bizim aracı inceliyemiyor aynı sıkıntı onda da var ama takas teklif eden o ya araçtan iyi anlıyor fotoğraftan kendi aracı ile kıyasladı ben bun takas edersem daha rahat satarım dedi. Yada doğru söylüyor bizim gibi değişklik peşinde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR