7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,753
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Hocam Toyota Hilux o araç. O programda da yılın aracı seçildi ve programın müzesine koyuldu.. Her ne kadar kar yağdığında Yunus Bager, Ford Transitle 5 dakikada geçtiği yeri Toyota Hilux'la 1.5 saatte geçememişse de, yılın arazi araci seçilmişliği vardır eski kasa Hiluxların :smiley: :smiley:

Link'ini sizin için arıyorum ama bulamıyorum

Etiketler

epey sayfa olmuş oku oku bitmedi

kerim abi yedigöllerde ateşe izin verilmiyomuş ama bizim arkdaşlar yanlarında kesik varil getirdiler ve ateşi onun içinde yaktık. ormancıya sorduğumda bu şekilde olursa sorun yok izin veriyoruz dediler onun dışında normal ateş yakanlarda vardı ama bişey dememişler

altug onaran' Alıntı:
epey sayfa olmuş oku oku bitmedi

kerim abi yedigöllerde ateşe izin verilmiyomuş ama bizim arkdaşlar yanlarında kesik varil getirdiler ve ateşi onun içinde yaktık. ormancıya sorduğumda bu şekilde olursa sorun yok izin veriyoruz dediler onun dışında normal ateş yakanlarda vardı ama bişey dememişler
Altuğ cevap için teşekkürler,
şimdilik 17/18 ekim Sünnet gölü gibi gözüküyor,
Oralarda pek karışan olmuyor,
Yedigöller de güzel alternatif,ama ateş sorun tabiki.
yakamasak gece bir şeyler eksik kalır gibi ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Ateş başı sohbeti olmayacaksa ben neden 2000 km yol yapayımki? Di mi ama bu işin tadı orda

abi hava gayet sıcaktı tişört üstüne ince bir polar fazlasıyla yetti. umarım bizim kampta da hava böyle olur

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi ne kırması, kelebek miyiz biz kırılalım, yemek yapıyordum da ;D ;D ;D

vaaay diyosuuun ;D ;D

Tamam ozaman , sonra gelirim yine . Yunus geldimi varmı bir numara ?

yazargezeryolçizer' Alıntı:

yedigöller derseniz ben size ateş yakacak yer bulurum, hatta sonbahar olmasa şömine başı bile ayarlardım ya neyse. isterseniz soruşturayım ama son baharda rezervasyonlar çok önceden yapılıyor. Daha önce oranın en kral bungalovunu 3-4 günlüğüne tutmuştum, normalde ziyaretçilere verilmiyordu.

orman içindede ateşe ses çıkarmadıkları yerler var , göllerin dibi değil ama ormanın göbeği.

discovery-V8' Alıntı:
yedigöller derseniz ben size ateş yakacak yer bulurum, hatta sonbahar olmasa şömine başı bile ayarlardım ya neyse. isterseniz soruşturayım ama son baharda rezervasyonlar çok önceden yapılıyor. Daha önce oranın en kral bungalovunu 3-4 günlüğüne tutmuştum, normalde ziyaretçilere verilmiyordu.

orman içindede ateşe ses çıkarmadıkları yerler var , göllerin dibi değil ama ormanın göbeği.

Benim için cazip bir teklif. Orman ve DAğ tartışmasız kabul edeceğim tekliflerdir.

Valla karar verin yazın , ben günlerdir ormancılar için uykusuz çalışıyorum, sözümüz biraz olsun geçer, ozaman terioslada gelebilirsin hocam. Yaban hayatını yakından görme şansınızda olur , göller çevresinde pek yoklar ama orman içlerinde geyik , yabandomuzu, sincap, vb. görme şansımızda var.

discovery-V8' Alıntı:
Valla karar verin yazın , ben günlerdir ormancılar için uykusuz çalışıyorum, sözümüz biraz olsun geçer, ozaman terioslada gelebilirsin hocam. Yaban hayatını yakından görme şansınızda olur , göller çevresinde pek yoklar ama orman içlerinde geyik , yabandomuzu, sincap, vb. görme şansımızda var.

Diğer arkadaşlar ne diyor onları dinleyelim özellikle istanbul ve Kocaeli gurubu. Yer değişikliği onları ne kadar etkiler bilemiyorum

discovery-V8' Alıntı:

o zaman çadır kampı olmayacak ama öyle mi ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR