7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,857

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onur,

Yavuz

discovery-V8' Alıntı:
orman içindede ateşe ses çıkarmadıkları yerler var , göllerin dibi değil ama ormanın göbeği.

Demiş, yani çadırda bir başka altarnatif olarak var ben öyle anlıyorum

fastjunkie' Alıntı:
Hocam olur mu öyle şey, Karadeniz erkeğiyim ben. Trabzon Vakfı Kebir fırınından, taş fırın erkeğiyim.. 8) ;D ;D
Bende diyorum bu Onura neden laf yetiştiremiyorum meğerse oda karadenizliymiş ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ama Onur, Bu ağaç işini farklı kaynaklardan çok duyduk. Aksini ispat etmeye çalışırken yalnız kalıyorsun bu da pek inandırıcı olmuyor. :D

Laf aramızda benim babamda Rizeli idi ama, annemin sözünden çıktığını hiç görmedim ;D
Yiğit adamdı rahmetli ;D
Bak şimdi Mete hocamda Rizeliymiş :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi Mete hocamda Rizeliymiş :smiley:

Evet Yunus, Dedem Rizeden gelip Osmaniyeye yerleşmiş biz oraları görmedik ama karadenizlilerin özelliklerini hala taşıdığımızı söylüyorlar. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR