yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Herkeze günaydın
Herkeze günaydın

günaydın yunusyunus bager' Alıntı:Herkeze günaydın
:-X :-X :-XSDC' Alıntı:Konuşacaksak şimdi konuşalım zaten, daha vaktimiz var, tarih belli olduktan sonra yer çok enteresan değil, değiştirilebilir![]()
Günaydın hocam nasılsınacemi80' Alıntı:günaydın yunus
Saol Yunus İyiyim. Bu LR virüsü ne berbat birşey yahu. İnsanın aklından çıkmıyor sürekli kaşıntı proje hep meşgul ediyor biziyunus bager' Alıntı:Günaydın hocam nasılsın
Evet hocam İngiliz yapmış bu virüsü dünyanın dörtbi tarafına göndermişacemi80' Alıntı:Saol Yunus İyiyim. Bu LR virüsü ne berbat birşey yahu. İnsanın aklından çıkmıyor sürekli kaşıntı proje hep meşgul ediyor bizi
yunus bager' Alıntı:Evet hocam İngiliz yapmış bu virüsü dünyanın dörtbi tarafına göndermiş
Benimde bi projem var ama içişleri duyarsa keser beni ;D ;D ;D
Uykusuzluk böyle bişey ,ya tam tersi olsaydı eyyyyy ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Selam millet biraz önce birşey öğrendim ağzım kulaklarımda ;D ;D günleri şaşırmışım , projeyi teslim günüm bugün değil yarınmış ;D ;D ;D bir gece daha uykusuzum ama göğsümü gere gere işi bitirdim demenin onuru omuzlarımda olacak. ;D ;D
Bugüne yetiştirmem imkansız ötesiydi, yarım yamalak teslim edecektim hiç içime sinmiyordu , bu gazla belki sabahlamadan bile bitirebilirim. ;D ;D
altug onaran' Alıntı:abi iyi çalışmalar bu gecede rahatlıktan sabaha kadar uzatırsın![]()
discovery-V8' Alıntı:Selam millet biraz önce birşey öğrendim ağzım kulaklarımda ;D ;D günleri şaşırmışım , projeyi teslim günüm bugün değil yarınmış ;D ;D ;D bir gece daha uykusuzum ama göğsümü gere gere işi bitirdim demenin onuru omuzlarımda olacak. ;D ;D
Bugüne yetiştirmem imkansız ötesiydi, yarım yamalak teslim edecektim hiç içime sinmiyordu , bu gazla belki sabahlamadan bile bitirebilirim. ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Selam millet biraz önce birşey öğrendim ağzım kulaklarımda ;D ;D günleri şaşırmışım , projeyi teslim günüm bugün değil yarınmış ;D ;D ;D bir gece daha uykusuzum ama göğsümü gere gere işi bitirdim demenin onuru omuzlarımda olacak. ;D ;D
acemi80' Alıntı:Hadi gözün aydın kolay gelsin. Online yardım edebileceğimiz birşeyler olsada bizde yardım etsek
discovery-V8' Alıntı:Keşke hocam, Teklif için sağolasın ama olayı anlatmam bile 3 gün sürer.
Ama az kaldı bitiriyorum.