7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,251
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz Calisiyor Ank disinda :smiley: Valla Yunusun gelmeme gibi bi sansi yok :smiley: Bakalim :smiley:

Aslında guruptan hiç kimsenin öyle bir şansı yok. Kim gelmese mutlaka eksikliği hissedilecektir.

Etiketler

Herkese Merhaba ;D
Bu da yeni anı,
Kamp yerine gelince malzemeler bagajdan boşaltılır,
Yanımıza gelen 2 av köpeğine gerekli sevgi gösterilir,itinayla beslenmeleri sağlanır.
Bir arkadaşla beraber ateş için odun toplaya gidilir,
kampı kuracak arkadaşlar da şöyle bir göl gezisi yaparlar

Fazla uzatmayayım,gece olmuştur,kor ateşten gelen et kokusu herkesi iyice acıktırmıştır.
Tam yemeğe başlanacağı sıra ekmek aranır o ne ortalıkta ekmek yoktur ;D
Bir daha aranır,bir daha aranır,fenerlerle aracın altı ,kampın etrafı her taraf iyice aranır ;D
Yapacak bir şey kalmayınca Diet yemeğine başlanır,
Bu arada etrafta karnı tok,mutlu köpekler,çoktan sindirim için uykuya dalmıştır, ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese Merhaba ;D
Bu da yeni anı,

Bu arada etrafta karnı tok,mutlu köpekler,çoktan sindirim için uykuya dalmıştır, ;D

Dahada kötüsü etleride kaptırmak olurdu onada şükür ..... ;D

Mete Hocam Allahtan etler,buzluktaydı,
Miasafirperver köpekler onlarla uğraşmamış,sadece ekmeği götürmüş ;D

İlk anda okurken ekmeği almayı unuttuğunuzu zannettim bazan oluyor öyle. Bütün malzemeleri alıyorsunuz temel malzeme alınmıyor.

Bende bu gün eskileri karıştırıyordum. Çocukların çektiği eski bir video ile karşılaştım bunu arkadaşlarla paylaşayım dedim.

Yaylada, Ormanda bulunan kızıl arı dediğimiz zehiri, bal arısından daha etkili olan ve can yakan arıların saldırısına uğramıştım 7-8 yerimden soktular. Bizim orda yaygın olarak bilinen bir yöntemle acıları dindirmeye çalışıyorum.

th_arsokmas.jpg

Hocam çok geçmiş olsun,
Arılar baya sıkıntı veriyor bazen,
Sirke de iyi geliyor diye biliyorum.

Yumurtanın beyazı en iyi çözüm.

Bu çekim daha ilk anda yapılmış. Ben çamur sürerken hamında balkonda dalga geçiyor. Bir haftadan fazla sürdü ağrı ve kaşıntılar

acemi80' Alıntı:
Yumurtanın beyazı en iyi çözüm.

Bu çekim daha ilk anda yapılmış. Ben çamur sürerken hamında balkonda dalga geçiyor. Bir haftadan fazla sürdü ağrı ve kaşıntılar
yumurta beyazını öğrendiğim iyi oldu,
hocam acıyıda alıyormu ?

yumurta beyazını öğrendiğim iyi oldu,
hocam acıyıda alıyormu ?

Evet her türlü böcek sokmalarında yumurtaın bir ucundan kırıp ısırılan yere yumartayı dayayın, veya bir kaba aldıktan sonra. Acıyı ve zehiri hemen alacaktır

acemi80' Alıntı:
Merhaba Yunus ağzından öyle bir laf kaçırdınya gezi gününe kadar sana rahat yok artık ;D
Aslında başından beri sinyal vermeye çalışıyorum belki gelemem diye ama olmadı bakacaz artık başımızın çaresine ;)

yunus bager' Alıntı:
Aslında başından beri sinyal vermeye çalışıyorum belki gelemem diye ama olmadı bakacaz artık başımızın çaresine ;)

Bana her yer ve her zaman uyar diyerek mi sinyal veriyordun Yunus ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sülüklü göl civarında sanki daha fazla yayla var gibi. Kamp'ı Sülüklü göl civarına yapıp bir kaç yayla gezilebilir gibi.? Hem belli olmaz bakarsın ortam hoşuma gider siz gidin ben emekli adamım buralarda bir iki gün daha kamp yapıp dolaşayım diyebilirimde ;D

Konuya henüz vakıf oldım... Güzel kamp diye işaretli yer uzun otların olduğu gerçekten gittiğimde hayran kaldığım bir orman içi açıklıktı. Bu mevsimde nasıl olur bilemiyorum. Kamp giriş denilen yer yine Karagöl de iyi bir kamp alanına girebildiğin ana yoldan gözükmeyen bir patika girişini gösteriyor. GPS'te işaretlemezsen girişi kaçırıyorsun. Karagöl'ün milli park ile hiç alakası yok. Bu arada haritada görülen hemn hemen her noktada kamp yapmışlığım var.

Sülüklü göl güzel ama Karagöl'den başka yaylalara ulaşım çok daha kolay.

Metin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR