7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,251
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

tricknick' Alıntı:
Konuya henüz vakıf oldım... Güzel kamp diye işaretli yer uzun otların olduğu gerçekten gittiğimde hayran kaldığım bir orman içi açıklıktı. Bu mevsimde nasıl olur bilemiyorum. Kamp giriş denilen yer yine Karagöl de iyi bir kamp alanına girebildiğin ana yoldan gözükmeyen bir patika girişini gösteriyor. GPS'te işaretlemezsen girişi kaçırıyorsun. Karagöl'ün milli park ile hiç alakası yok. Bu arada haritada görülen hemn hemen her noktada kamp yapmışlığım var.

Sülüklü göl güzel ama Karagöl'den başka yaylalara ulaşım çok daha kolay.

Metin

Bilgi için teşekkür ederiz metin. Karar vermemize yardımcı olacaktır

Etiketler

Selam Onur. Sen söyle bakalım nereye gidelim? Hazır kimse yokken konuş bakalım ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Selam Onur. Sen söyle bakalım nereye gidelim? Hazır kimse yokken konuş bakalım ;D

Abi bana farketmez. Ama Mete hocamın dediği gibi ben de izole yerlerde kamp yapmayı seviyorum. Konuşulan yerler de hep öyle anladığım kadarıyla..
Göl + orman kombinasyonu en ideali bence.
Konuşulan yerlerin özellikleri hakkında bir bilgim olmadığı için şurası olsun diyemiyorum.
Sünnetten vaz mı geçtik ?

fastjunkie' Alıntı:
Abi bana farketmez. Ama Mete hocamın dediği gibi ben de izole yerlerde kamp yapmayı seviyorum. Konuşulan yerler de hep öyle anladığım kadarıyla..
Göl + orman kombinasyonu en ideali bence.
Konuşulan yerlerin özellikleri hakkında bir bilgim olmadığı için şurası olsun diyemiyorum.
Sünnetten vaz mı geçtik ?

Metin'den rica edelim, bize izole, göl ve orman olan yerlere götürsün. En temizi.

Orası mı? burası mı? diyene kadar, daha önce gidilmiş görülmüş denenmiş rotaları ve kamp alanlarını kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Bu arada bizim Umut'a haber veren oldu mu?

nkurtkaya' Alıntı:
Orası mı? burası mı? diyene kadar, daha önce gidilmiş görülmüş denenmiş rotaları ve kamp alanlarını kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Bu arada bizim Umut'a haber veren oldu mu?

Ben vericem de yok ortalarda. Dün msn e geldi çıktı sonra, konuşamadım.

Cebine SMS at. Aynen şöyle: Önümüzdeki haftasonunu iple çekiyorum, ya sen? ;D ;D ;D

Artık diğer Umut okursa ne olur onu da Umut düşünsün ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR