Defender ,90 ların,arazi kabiliyetlerini araştırırken yakaladım , ;Dufukozkan' Alıntı:Kerim nerden buldun bu camuru yahu![]()
![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:Defender ,90 ların,arazi kabiliyetlerini araştırırken yakaladım , ;D
Bende uyandırdığı kanı kız 4*4 ü , hani polo vs lerede ,kız arabası diyoruz ya ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:hayda ben bu video yeni buldum derken,
LR safası çoktan koymuş hatta üzerinede baya yorum yapmış,
Ufuk şu sayfayı sonradan gördüm,LR bende hızlı ;Dufukozkan' Alıntı:Tabi canimmmmm![]()
![]()
Hiç bir yere bırakmayız, ;D sonra capon grubunu kim çekecek , ;Dulusotomotiv' Alıntı:ufuk abi gel sen istanbula taşın burda jeepciler kalabalığız tek kalıyosun gurbet ellerde)
;D ;Dyazargezeryolçizer' Alıntı:hayda ben bu video yeni buldum derken,
LR safası çoktan koymuş hatta üzerinede baya yorum yapmış,
ulusotomotiv' Alıntı:ufuk abi gel sen istanbula taşın burda jeepciler kalabalığız tek kalıyosun gurbet ellerde)
yazargezeryolçizer' Alıntı:Defender ,90 ların,arazi kabiliyetlerini araştırırken yakaladım , ;D
Bende uyandırdığı kanı kız 4*4 ü , hani polo vs lerede ,kız arabası diyoruz ya ;D
Ben gachayım ;D ;D ;DSDC' Alıntı:![]()
![]()
kız arabası ha![]()
şimdi gidiyorum ama yine gelicem![]()
![]()
![]()
ulusotomotiv' Alıntı:ah ufuk abi sen gel bana sor daralmayı şöyle gazi paşadan dalıp kumlucadan cıkmak var korkutelinde geceyi dağda geçirmek varki sorma gitsin)
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben gachayım ;D ;D ;D