7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,759

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Günaydın

Gelsinler biz onlara karagölde seminer verelim. :smiley:

Günaydın hocam ;D Gece tükkanı boş bırakmışsınız , sabahın 5 inde Ufuk içerde kapalı kalmış onu çıkarmak için açtım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın hocam ;D Gece tükkanı boş bırakmışsınız , sabahın 5 inde Ufuk içerde kapalı kalmış onu çıkarmak için açtım ;D ;D

Ufuk ustam nerde diye perişan oldu zaten seni aramaya gelmiştir. :D

Gece 2 de bir virüs musallat oldu onu temizlemek için çıktım bir dahada giremedim.

Seminer işi pazartesimi netleşir.?

Yaw nedir bu Ankara grubunun hali? Birsi der seminer, diğeri LR'ler çok ben tırstım der, diğeri yol uzaksa gelemem der (ki bunu diyen LC ile 6000 km yol yaptım diye hava atıyordu), kala kala 2 capon kaldı onları da toplasan 1,5 4X4 etmiyor ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Yaw nedir bu Ankara grubunun hali? Birsi der seminer, diğeri LR'ler çok ben tırstım der, diğeri yol uzaksa gelemem der (ki bunu diyen LC ile 6000 km yol yaptım diye hava atıyordu), kala kala 2 capon kaldı onları da toplasan 1,5 4X4 etmiyor ;D

Osmaniye de çözülmemek için direniyor. ;)

Günaydın :smiley:

İyiyim arkadaşlar ;) merak etmişsiniz beni , sağolun :smiley:

Babam laptop a bişey yapmış, ne yapmış onu da hatırlamıyor, dün gece çok uğraştım ama yapamadım :(

Bugün bilgisayarcıya bıraktım ama akşama alır mıyım bilemiyorum :-\

acemi80' Alıntı:
Ufuk ustam nerde diye perişan oldu zaten seni aramaya gelmiştir. :D

Gece 2 de bir virüs musallat oldu onu temizlemek için çıktım bir dahada giremedim.

Seminer işi pazartesimi netleşir.?

Pazartesi netleşir benim durumum hocam.

SDC' Alıntı:
Listeye adınızı bile yazmışsınız ama kimse bu geziden bahsetmiyor ???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40501.msg417947#msg417947

Yavuz eğer sen gelemezsen hepimiz LR gezisinde buluşalım, 7/24 ayrı dakılırız, öle olmaz mı ;D

Zaten onun tarihi de yakınmış ;)

SDC' Alıntı:
Yavuz eğer sen gelemezsen hepimiz LR gezisinde buluşalım, 7/24 ayrı dakılırız, öle olmaz mı ;D

Zaten onun tarihi de yakınmış ;)

Zaten Yavuz gelmezse büyük ihtimalle bu gezi iptal olur, Yunus şartlarını zorluyor sen hastalıktan yeni kurtuluyorsun. Gelmemek için Yavuz iyi bir bahane olacaktır.

acemi80' Alıntı:
Zaten Yavuz gelmezse büyük ihtimalle bu gezi iptal olur, Yunus şartlarını zorluyor sen hastalıktan yeni kurtuluyorsun. Gelmemek için Yavuz iyi bir bahane olacaktır.

Hocam zaten çok yakın iki gezi hepimizin şartlarını farklı yönlerden zorlar :(

Mesela ben cumartesi günleri çalışıyorum, üst üste birkaç cts. izin alamam :-\

SDC' Alıntı:
Hocam zaten çok yakın iki gezi hepimizin şartlarını farklı yönlerden zorlar :(

Mesela ben cumartesi günleri çalışıyorum, üst üste birkaç cts. izin alamam :-\

Tabiki katılımcılar aynı zamanda diğer buluşmayıda kaçırmak istemiyorlarsa ikisi aynı anda zor olur. Ama şunu göz ardı etmemek gerekir bizim gezi planları rayına oturmuşken diğer gezi daha yeni teklife açıldı.

SDC' Alıntı:
7-8 kasım ama henüz planlama aşamasında...

kamplımı acaba ? yoksa günübirlikmi?

Birde bekleyelim pazartesiyi, ona göre bakalım, gelmem imkansızlaşırsa ona göre alternatif düşünelim , çok istiyorum gelmeyi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.