acemi80' Alıntı:Günaydın
Gelsinler biz onlara karagölde seminer verelim.![]()
discovery-V8' Alıntı:Günaydın hocam ;D Gece tükkanı boş bırakmışsınız , sabahın 5 inde Ufuk içerde kapalı kalmış onu çıkarmak için açtım ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Yaw nedir bu Ankara grubunun hali? Birsi der seminer, diğeri LR'ler çok ben tırstım der, diğeri yol uzaksa gelemem der (ki bunu diyen LC ile 6000 km yol yaptım diye hava atıyordu), kala kala 2 capon kaldı onları da toplasan 1,5 4X4 etmiyor ;D
ufukozkan' Alıntı:..................
Ben tirsdim![]()
![]()
acemi80' Alıntı:Ufuk ustam nerde diye perişan oldu zaten seni aramaya gelmiştir.
Gece 2 de bir virüs musallat oldu onu temizlemek için çıktım bir dahada giremedim.
Seminer işi pazartesimi netleşir.?
SDC' Alıntı:Listeye adınızı bile yazmışsınız ama kimse bu geziden bahsetmiyor ???
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40501.msg417947#msg417947
SDC' Alıntı:Yavuz eğer sen gelemezsen hepimiz LR gezisinde buluşalım, 7/24 ayrı dakılırız, öle olmaz mı ;D
Zaten onun tarihi de yakınmış![]()
acemi80' Alıntı:Zaten Yavuz gelmezse büyük ihtimalle bu gezi iptal olur, Yunus şartlarını zorluyor sen hastalıktan yeni kurtuluyorsun. Gelmemek için Yavuz iyi bir bahane olacaktır.
discovery-V8' Alıntı:Bu LR buluşması nezamanmış?
SDC' Alıntı:Hocam zaten çok yakın iki gezi hepimizin şartlarını farklı yönlerden zorlar
Mesela ben cumartesi günleri çalışıyorum, üst üste birkaç cts. izin alamam :-\
SDC' Alıntı:7-8 kasım ama henüz planlama aşamasında...