7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,864
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Sen bunu o ablalara gönderdin di mi Onurcum ;D

Yoooo Direk buraya göndermiştim. ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ben bir saniye durmam atarim kendimi camurlara :smiley: Ilk once ablalari kurtaririm sonra birileride defendera bakar herhalde :D :D :D

Vaay Ufuk abime bak bee. En mert adam Ufuk abi çıktı valla.. Özü sözü bir, kelebekler gibi kıvırmıyor korkudan..
Abi sen bence bir kurtarılacaklar listesi yap başta ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen evde yanlızmısın ;D ;D ;D ;D pek bir cengaver geldin banada ;D ;D ;D

Ufuk abimin mülayim halleri bunlar. Hieeyytt.. HÖT dedimi iş biter.

Etiketler

Onurcum boyle acil durumlarda listeyle filan ugrasmiycaksin Ne olur ne olmaz camur derin gibi
Cekilin ULEYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN diyerek atliycaksin camura :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Onurcum boyle acil durumlarda listeyle filan ugrasmiycaksin Ne olur ne olmaz camur derin gibi
Cekilin ULEYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN diyerek atliycaksin camura :D :D :D
ufukozkan' Alıntı:
evde misafir bile var ama isim var sizle ugrasamam dedim cekildim :D :D :D

Doğru diyorsun Ufuk abi, bu dediklerini birbir not ediyorum, çalışacağım. Taş fırın erkeği işte böyle olur, herkes görsün. Adam 5000 Kalorilik erkek..

Yavuz abi yok daha neler ne ablası, onlar benden küçüktür be :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Heralde hocam ben de ayrıntıları bilmiyorum.. Öğrenicez artık ;D
Yav duyanda gerçek zannedecek ne işim olur benim :smiley:
discovery-V8' Alıntı:
Hocam bu fotoya içim gitti diye yorum yapsam benide bidaha ofroyta falan yollamazlar bir yıllık iznim iptal olur , yine bir pazar alışverişiyle yırtmış Yunus ;D ;D
yav siz 17-18 inde gelmemi istemiyorsunuz galiba :'( ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Yani bağyan manasında ;D ;D

Onura bişey kalmadı zaten, bağyanlar la Ufuk abi ilgilenir, Onurada Def i çekmek kalır, Ben etrafta bile dolaşmam, iki gözümede ihtiyacım var erkenden oydurmasam iyi olur zannımca ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Onura bişey kalmadı zaten, bağyanlar la Ufuk abi ilgilenir, Onurada Def i çekmek kalır, Ben etrafta bile dolaşmam, iki gözümede ihtiyacım var erkenden oydurmasam iyi olur zannımca ;D ;D

Drunk'da böyle demiyorsun ama Yavuz abi ;D Bilgisayarda ebeveyn kontrolu mu var ne var ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
ohbe top döndü ;D ;D ;D

Yunus abi için mi gitmişti ne olmuştu.. İyi misin şimdi abi nasılsın ? ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Drunk'da böyle demiyorsun ama Yavuz abi ;D Bilgisayarda ebeveyn kontrolu mu var ne var ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D Onurcum göz diyorum bana lazım diyorum, başkada bişey demiyorum ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
evde misafir bile var ama isim var sizle ugrasamam dedim cekildim :D :D :D

Bence (senin mekan mutfak değil miydi) hem ikramları hazırlıyor hem buraya delikanlılık yapıyordun ;D

Şimdi servis yapmaya başladın ve kazara yenge gelip bunları okur diye mutfaktan çıkarken de bilgisayara HÖT dedin :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Onurcum göz diyorum bana lazım diyorum, başkada bişey demiyorum ;D ;D

ohooo Yavuz abi çok değişti ya çok.. ilk tanıdığımda böyle miydi hiç..
Abi eğer Bolu tarafları zor olacaksa, sizin oralarda bahçede, sizin evin yanında falan yapalım kampı.. Hem gözönünde olursun. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
ohooo Yavuz abi çok değişti ya çok.. ilk tanıdığımda böyle miydi hiç..
Abi eğer Bolu tarafları zor olacaksa, sizin oralarda bahçede, sizin evin yanında falan yapalım kampı.. Hem gözönünde olursun. ;D ;D

aman aman uzak olsun , gözönünde olmayayım, şimdi böyle ablalar denk gelir arazinin biyerinde durduk yere başıma iş çıkar ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
aman aman uzak olsun , gözönünde olmayayım, şimdi böyle ablalar denk gelir arazinin biyerinde durduk yere başıma iş çıkar ;D ;D

Sen benim fotoları koyuyordun, Dur ben de 1 2 foto koyayım siteye abi.. Şöyle camdan sarkmalı falan.. Ne dersin ?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR