7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,916

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Bonus değil hocam iş, yoksa benim bonusla işim olmaz höt dedimmi biter ;D ;D ;D

Sözüm sana değil Yavuz. Seminer tarihi değişmez ise sen onu Karagöl civarın a taşırsın, ondan eminim ;D

Bu arada capon Umut da geliyor. Onun haricinde hala Ank ve İst'dan süpriz katılımlar olabilir ... ;)

altug onaran' Alıntı:
Nejat abi zaten biraz daha katılım olursa LR buluşmasını öne alacaklar 17-18 Ekime herkes listede :smiley:

Yok Altuğ, o ayrı. Sarıalan Yaylası'nda çam ormanlarının içinde köy evinde konaklama çok hoş olacak diye düşünüyorum. Oraya eşli katılım daha yüksek olacaktır.

o bölgede Baysal Otel ve göl kenarında da Özel İdarenin misafirhanesi vardı ama köy evlerinin kiraya verildiğini duymamıştım

nkurtkaya' Alıntı:
Yok Altuğ, o ayrı. Sarıalan Yaylası'nda çam ormanlarının içinde köy evinde konaklama çok hoş olacak diye düşünüyorum. Oraya eşli katılım daha yüksek olacaktır.

Bu arada hatırlatayım daha yer kesinleşmiş değil, bu sadeve benim tercihim.

altug onaran' Alıntı:
o bölgede Baysal Otel ve göl kenarında da Özel İdarenin misafirhanesi vardı ama köy evlerinin kiraya verildiğini duymamıştım

Veren köylüler var Altuğcum hatta ben kışın Sarıalan da kaldım :smiley:

İlk gördüğümde "aman Allahım" demiştim ama sonra çıtır çıtır yanan bir sobanın olduğu bir odada uyumak hoşuma bile gitti. Biz martta gitmiştik galiba. WC ve mutfak temizdi. Öyle konfor falan beklemeyin ama bence çadırdan iyiydi ;)

nkurtkaya' Alıntı:
Bu arada capon Umut da geliyor. Onun haricinde hala Ank ve İst'dan süpriz katılımlar olabilir ... ;)

Olay 7/24 ü epey aştı ama :-\

Bu bizbize bir gezi olmayacak mıydı ::smiley:

Kamp günü geldi neredeyse hala sürprizden bahsediyorsunuz ;D

Ayrıca şu durumda haber vermediğimiz arkadaşlarımız gönül koyarsa onlara ne diyeceksiniz ???

"Bu bizbize bir geziydi" diyemeyeceksiniz kesinlikle ;)

SDC' Alıntı:
Olay 7/24 ü epey aştı ama :-\

Bu bizbize bir gezi olmayacak mıydı ::smiley:

Kamp günü geldi neredeyse hala sürprizden bahsediyorsunuz ;D

Ayrıca şu durumda haber vermediğimiz arkadaşlarımız gönül koyarsa onlara ne diyeceksiniz ???

"Bu bizbize bir geziydi" diyemeyeceksiniz kesinlikle ;)

Katılıyorum. Az kişi etkinlikler daha zevkli oluyor dedik en son gezide. Ortak tanımadıklar (7/24 te takılmayan kişiler) çok olunca soğukluk oluyor. Bence sayı yeterli. Yine de ben bilmem tabi.

ufukozkan' Alıntı:
Ne oldu be Ses seda kesildi Yine neler karistirdiniz bakayim

Bide keyif cayi YAPTIRAYIM da keyfim tam olsun :smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ufuk abi hoşgeldin kahveye abi, buyur geç otur abi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR