7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,489

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese günaydın,
Malesef Büyükbaba mı kaybettim,
Yavaş yavaş normal yaşama geri dönüyoruz.

Kerim abi başınız sağolsun. Yardımım dokunabilecek herhangi bir durum olursa gün içinde, direk ara beni, ben müsaitim hep, aklında bulunsun.

Akşama görüşürüz millet, şimdi çıkıyorum, herkese iyi günler.

fastjunkie' Alıntı:
Kerim abi başınız sağolsun. Yardımım dokunabilecek herhangi bir durum olursa gün içinde, direk ara beni, ben müsaitim hep, aklında bulunsun.

Akşama görüşürüz millet, şimdi çıkıyorum, herkese iyi günler.
Onur çok teşekkür ederim,

Emrah Günaydın , kedinin ciğer beklediği gibi süpriz bekliyoruz Sevtap tan. ;D

Elizabeth artık İstanbullu oldu (niyeyse artık) ;D

DSC00788.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
...Sevtap plaka tam olmuş ve çok yakışmış...

Kerim teşekkür ederim, özel durumunun hatırına def90 için "kız arabası" dediğini unutmaya karar verdim ;D

Ama Yavuz çok kızacak, muamelecileri pek sever ya :-[ (kızma Yavuzcum, E ile başlayan türevler güzel değildi)

Artık Elizabeth ile giderken sırıttığım belli olmasın diye başımı öne eğiyorum ;D ;D ;D

DSC00802.jpg

Not: Elizabeth biraz sola yatmış nedense :D :D

SDC' Alıntı:
Kerim teşekkür ederim, özel durumunun hatırına def90 için "kız arabası" dediğini unutmaya karar verdim ;D

Ama Yavuz çok kızacak, muamelecileri pek sever ya :-[ (kızma Yavuzcum, E ile başlayan türevler güzel değildi)

Artık Elizabeth ile giderken sırıttığım belli olmasın diye başımı öne eğiyorum ;D ;D ;D

DSC00802.jpg

Not: Elizabeth biraz sola yatmış nedense :D :D

Para ödedim deme, bana muameleci buruşturtma şimdi ;D ;D

Çamurlu fotoları bu hafta çekeriz. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR