7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,489
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ;D

DSC00808.jpg

Etiketler

Sevtap bakma yazdıklarıma ,
Aracın her fotoğrafını tekrar tekrar inceliyorum,
Korkarım nazar değdireceğim,
bir pardon birkaç nazar boncuğu taksan iyi olacak,

Bir çok parametre denk gelirde,
beni de bu kız arabasının direksiyonun da görürsen hiç şaşırma ;D

İnşallah görürüz Kerim, artık sen de sırıta sırıta dolaşırsın :smiley:

Arkadaki X5 ile durumumuza dikkat ki eğim dolayısıyla biraz daha yüksekte duruyor ;)

DSC00800.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese günaydın,
Malesef Büyükbaba mı kaybettim,
Yavaş yavaş normal yaşama geri dönüyoruz.

Başın sağolsun Kerim. Büyükbabana allah'tan rahmet, kalanlara sabır dilerim.

discovery-V8' Alıntı:
41 kere Maşallah diyeyim tekrar, gözüm kalacak benim bu arabada.

Gözün kalmaz, kalırsa da ara sıra disco ile değiştirebiliriz, tabi ben onu kullanabilirsem ;D

Kullanabilirsem diyorum çünkü olumsuz birçok görüşe karşın Elizabeth'i bir otomobil rahatlığıyla kullandığımı söyleyebilirim :smiley:

Sen de kullandın, gördün işte, insanı yoran bir sürüş mü sağlıyor ::smiley:

Üstelik de uzayda çok yer kaplamasına rağmen sol kolum hiç de rahatsız, sakat olma durumunda falan değil ;D ;D ;D

Size bir de İstanbul hatırası :smiley:

DSC00566.jpg

bi tane daha ;)

DSC00554.jpg

bittiii ;D

SDC' Alıntı:
Gözün kalmaz, kalırsa da ara sıra disco ile değiştirebiliriz, tabi ben onu kullanabilirsem ;D

Kullanabilirsem diyorum çünkü olumsuz birçok görüşe karşın Elizabeth'i bir otomobil rahatlığıyla kullandığımı söyleyebilirim :smiley:

Sen de kullandın, gördün işte, insanı yoran bir sürüş mü sağlıyor ::smiley:

Üstelik de uzayda çok yer kaplamasına rağmen sol kolum hiç de rahatsız, sakat olma durumunda falan değil ;D ;D ;D

Açıkçası banada çok ferah ve kolay kullanımlı geldi , 90 hakkındaki tüm önyargılarım yıkıldı, koltuğu geri çekme mesafeside zannettiğim kadar yetersiz değil, manevrası ise Discodan sonra vw golf tadında. Eldeki 110 ları bir halledelim belki 110 pick-up alıp 90 a çevirebilirim tabi daha kalın bir cüzdana sahip olursam ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap bakma yazdıklarıma ,
Aracın her fotoğrafını tekrar tekrar inceliyorum,
Korkarım nazar değdireceğim,
bir pardon birkaç nazar boncuğu taksan iyi olacak,

Bir çok parametre denk gelirde,
beni de bu kız arabasının direksiyonun da görürsen hiç şaşırma ;D

Off Sevtap abla gerçekten şahane aracın ha, benim de gözüm kaldı yemin ederim.. :D :D

Kerim Hoş geldin Başınız saolsun. Yokluğun hissediliyordu

Sevtap Elizabeth harika görünüyor, sende öyle direksiyona çok yakışıyorsun bütünleşmişsiniz. Plakada özellikle dikkat çekiyor. Tekrar hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR