7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,944

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Aynen , Ne matım var ne çadırım.. duyurulur ;D ;D ;D İstanbula gittim sadece mont kazak aldım döndüm :smiley: arabada kalmayı düşünüyorum.

abi ben bi cd yaptım, içinde arka sokaklar, ezel, elveda rumeli bölümleri var, oturur izleriz sabaha kadar. 2 kutu da çikilata alırız..
;D ;D

Ufuk abinin arabasının altına ikiniz sığarsınız çadırı napıcaksınız? Benimkide uygun ama malum ingiliz yağ felan damlatır ;D

Yağmur yoksa ben açık havada uyurum, yağarsa disco disco partizani ;D cuma günü bakıcam çadır işine .

discovery-V8' Alıntı:
Ufuk abinin arabasının altına ikiniz sığarsınız çadırı napıcaksınız? Benimkide uygun ama malum ingiliz yağ felan damlatır ;D

Yağmur yoksa ben açık havada uyurum, yağarsa disco disco partizani ;D cuma günü bakıcam çadır işine .

Yağmursuz kuru bir hava olursa bende açık havayı tercih ederim. Yaylada bile çoğu zaman yalnız olduğumda balkonda yatıyorum mehtabı seyretmek için

discovery-V8' Alıntı:
Mete abi inan bilmiyorum ebatlarını ama çok güzel lastikleri, kampta bakarız , yada fotolardan çıkarmaya uğraşayım ;D
Olur abi yer çok serilerde iç çamurluk olmadığından lastiklerde 10cm daha içerde olduğundan sorun olmaz

discovery-V8' Alıntı:

Ohoooo, abi biz taşıyamadığımızdan getirmedik, kamp dediğin çadırsız olur mu yahu, siz getirin kurun olmadı içinde yatmazsınız.. ;D

yunus bager' Alıntı:
Olur abi yer çok serilerde iç çamurluk olmadığından lastiklerde 10cm daha içerde olduğundan sorun olmaz
Orada inceleyelim bana bir tavsiyede bulunursunuz. En ucuz yollu bu görünümü nasıl sağlarım. Malum son günlerde duygusal olarak oldukça darbe aldım. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ohoooo, abi biz taşıyamadığımızdan getirmedik, kamp dediğin çadırsız olur mu yahu, siz getirin kurun olmadı içinde yatmazsınız.. ;D

Neden olmasın Ben getireceğim zaten hem oldukça geniş bir çadır.

acemi80' Alıntı:
Orada inceleyelim bana bir tavsiyede bulunursunuz. En ucuz yollu bu görünümü nasıl sağlarım. Malum son günlerde duygusal olarak oldukça darbe aldım. ;D ;D ;D
Hallederiz hocam ölçer biçeriz ne gerekiyorsa liste halınde sunarız :smiley: hem büyük lastik takarsan uzun yolda rahat edersin
tühye bende oyle konuşuyorumki sanki serirle gelecekmişlin gibi :smiley:)

fastjunkie' Alıntı:
LR'ciler getirsin zaten, onların araçlar yağmurda su alıyormuş, diyorlaağğ ;D ;D

Ben teriosla geliyorum içinde yatmak için uygun değil. "Çilekeşle" gelsem çadıra gerek kalmazdı :D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hallederiz hocam ölçer biçeriz ne gerekiyorsa liste halınde sunarız :smiley: hem büyük lastik takarsan uzun yolda rahat edersin
tühye bende oyle konuşuyorumki sanki serirle gelecekmişlin gibi :smiley:)

Elizabeth i inceleriz ona göre bir fikir çıkar ortaya
Dediğin gibi boşluk çok gözüküyor

lastik.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
ceshme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR