7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,944
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Defenderin alüminyum jantları 7 veya 7,5 inch, lastik muhtemelen 7.50 değil daha kalın 255 75 gibi bişeydi galiba.

Öyleyse hem jant değiştirmek hemde yükseltmek gerekebilir. Bu kötü haber

Gerçi benim jantlarda sanki çok küçük değil gibi resimlere baktığımda elizabeth jant ebatlarına eşit gibi gözüküyor az bişi dar olabilir.

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Hocam biz o konuyu kana likit karıştırarak çözmeyi planlıyoruz :smiley:

Kurtarırmı bilmem bizim burda ormanda sivrisinekler kot pantolonun üzerinden ısıracak kadar iridir. Ateş ve dumana fazla yaklaşmaz ama yatarken affetmez Çadırda olanlara sözüm yok

acemi80' Alıntı:
Kurtarırmı bilmem bizim burda ormanda sivrisinekler kot pantolonun üzerinden ısıracak kadar iridir. Ateş ve dumana fazla yaklaşmaz ama yatarken affetmez Çadırda olanlara sözüm yok

hocam ben o konuda çok rahatım adana,mersin ve niğde çevresinde de daha hiçbir sinek ısırmadı normalde de hiç ısırmaz bazı insanları ısırmıyomuş sinekler

altug onaran' Alıntı:
hocam ben o konuda çok rahatım adana,mersin ve niğde çevresinde de daha hiçbir sinek ısırmadı normalde de hiç ısırmaz bazı insanları ısırmıyomuş sinekler

Sen şanslı guruptansın.

fastjunkie' Alıntı:
bu soğukta sivrisinek olur mu ???

Ormanda helede bataklık olan bölgede (göl civarında) mutlaka olur. Ben oraları görmedim ama bizim buralarla karşılaştırdığımda olur diye düşünüyorum

discovery-V8' Alıntı:
Defenderin alüminyum jantları 7 veya 7,5 inch, lastik muhtemelen 7.50 değil daha kalın 255 75 gibi bişeydi galiba.
Abi dedimya burdan öyle görünüyor :smiley:
ama Mete hoçamın 2bini gözden çıkarması gerekir ::smiley:

yunus bager' Alıntı:
Abi dedimya burdan öyle görünüyor :smiley:
ama Mete hoçamın 2bini gözden çıkarması gerekir ::smiley:

O kadar tutarsa ben çam kabuğundan yapmayı tercih ederim ;D ;D ;D :'( :'( :'(

bizim yapmayı düşündüğümüz 2" yükseltme ile hangi boyut lastik ideal olur birde kaç cm flanş ister orjnal jantları kullanıcaz

acemi80' Alıntı:
Ormanda helede bataklık olan bölgede (göl civarında) mutlaka olur. Ben oraları görmedim ama bizim buralarla karşılaştırdığımda olur diye düşünüyorum

Hocam ben dışarısı -5 iken bina içinde gezen sivrilere şahit oldum. Penceren dışarı atınca donup düşüyorlardı. ;D Ama Türkiye'de 10 derecenin altında uçan sivri görmüş değilim.

altug onaran' Alıntı:
bizim yapmayı düşündüğümüz 2" yükseltme ile hangi boyut lastik ideal olur birde kaç cm flanş ister orjnal jantları kullanıcaz

2" yükseltle
33" lastık
30mm spacer
arka çamurluk ucundan azıcık kesilecek bukadar

fastjunkie' Alıntı:
Yok hocam o kadar tutmaz bence. 31" Maxxis'lerin tanesi 190 liraya falan bulunuyor maksimum. 2 bin neymiş :eek: :eek: :eek:

Onur sen iyi bir çocuğa benziyorsun çadırımı sana verebilirim :D :D :D

yunus bager' Alıntı:
jant
spacer (zorunlu)
mt lastik

Janta bence gerek yok, 31" ler o janta olur. bence 31" den üst ölçüye de gerek yok, Serie III'e motor+aksam modifiyesi de gerektirmez mi 33" ???
30" 31" ideal ;)
Umut abi 31" aldı Maxxis 180 190 lira civarıydı tanesi. Yükseltmeye de gerek olmaz 31" de , e yükseltme olmayınca spacer a da gerek olmaz.. değil mi :eek:
naacizane fikrim :smiley:

Mete hocam eğer 7/50/16 yada 235/85/16 lastik takarsan defender dodikleride seriye uydurabilirsin tabi çamurluğu kesmek kaydıyla
yoksa serilere defender dodiği olmaz büyük gelir uydurma bişeyde nekadar güzel görünebilirki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
ceshme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR