7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,018
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Geldim, geldim, herkese günaydın :smiley:

Dün tüm gün belediyelerde dolaştım, evrak ve memur terörüne maruz kaldım, perişandım :(

Eve giderken artık internet erişimim olmadığı için turkcell kampanyasından bir netbook ve int. erişimi aldım, heyecanla eve getirip açtım ki o da internete girmiyor :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

İki saat turkcell destek birimi ile görüştüm olmadı, görevli kapatıp açalım tekrar deyince herşey ortaya çıktı. Menüde "sedat asan oturmunu kapat" komutunu görünce bana kullanılmış netbook verdiklerini anladım. Adam tüm ayarları değiştirmiş :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Tabi önce turkcell teknik destek görevlisini sonra tukcell extra satış müdürünü feci yoldum ama sonuçta internet işi yatmıştı :(

Tekrar optimuma git-değiştir işi de cabası :(

Ters giden herşey sayesinde dün benim için (-) hanesine yazıldı :-\

Etiketler

SDC' Alıntı:

Dün tüm gün belediyelerde dolaştım, evrak ve memur terörüne maruz kaldım, perişandım :(

Eve giderken artık internet erişimim olmadığı için turkcell kampanyasından bir netbook ve int. erişimi aldım, heyecanla eve getirip açtım ki o da internete girmiyor :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

İki saat turkcell destek birimi ile görüştüm olmadı, görevli kapatıp açalım tekrar deyince herşey ortaya çıktı. Menüde "sedat asan oturmunu kapat" komutunu görünce bana kullanılmış netbook verdiklerini anladım. Adam tüm ayarları değiştirmiş :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Tabi önce turkcell teknik destek görevlisini sonra tukcell extra satış müdürünü feci yoldum ama sonuçta internet işi yatmıştı :(

Tekrar optimuma git-değiştir işi de cabası :(

Ters giden herşey sayesinde dün benim için (-) hanesine yazıldı :-\

Off, para iadesi iste bence Sevtap abla. Sürekli oluyor böyle olaylar :mad:

SDC' Alıntı:

Bu arada bizide perişan ettin. Neyse mutlaka gerekeni yapacaksın o konuda bir şey söylemiyorum. Küçük kardeş teröründen kurtulduğuna sevindim. :D

fastjunkie' Alıntı:
Off, para iadesi iste bence Sevtap abla. Sürekli oluyor böyle olaylar :mad:

Onurcum para ödemedim ki henüz, iki yıllık sözleşme yapıyorlar aylık 79 TL ama tabi o sözleşmeyi yediricem ona akşam :mad:

acemi80' Alıntı:
Bu arada bizide perişan ettin. Neyse mutlaka gerekeni yapacaksın o konuda bir şey söylemiyorum. Küçük kardeş teröründen kurtulduğuna sevindim. :D

Hocam kardeşim şifreyi unutmuş meğerse, bana blöf yapıyormuş, iyi ki rüşvet vermedim ;D ;D

ADSL kardeşime, laptop babama aitti, ikisinden de kurtuldum :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
sevtap hanım her yeni cıkan teknolojik kullanımlarda sorun cıkar bu sebepden acele etmeyin derim :smiley:) normal int kullanın .)

Bana öyle birşey lazımdı aslında, sim kart takıyorlar makinaya ve istediğiniz her yerden internet erişimi sağlanıyor.

Mobil durumlarda çok kullanışlı, bir de makine küçücük, tüm çantalarıma sığıyor (en güzel tarafı) ;D

Oh neyseki 316 lirayla kurtardık servisi, ballı günümdeyim sanırım, sabah Umut abiyle konuştum ondan bulaştı diye düşünüyorum ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Oh neyseki 316 lirayla kurtardık servisi, ballı günümdeyim sanırım, sabah Umut abiyle konuştum ondan bulaştı diye düşünüyorum ;D ;D

Geçmiş olsun

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap abla yeni makinen ve gprs bağlantın şimdiden hayırlı olsun ama dikkat et çok çabuk alışkanlık yapıyor.

Emrah, zaten o da alışkanlıklarını devam ettirebilmek için alıyor :D :D :D

Hocam ben gprs üzerinden internet olayını 1 senedir kullanıyordum Sibirya'da. Şantiyemde dial-up bağlantı bile olmadığı için mecburiyetten bulaşmıştık sonrasında çok kötü alışkanlık yapıyor. Kullandığım usb stick modemin kilidini kıramadığımız için bir arkadaşa hediye etmiştim Türkiye'ye dönerken.

Türkiye'deki fiyatları nasıldır bilmiyorum ama Rusya'da 4 Gb'lık paket için 100$ ücret ödüyorduk.

emrahmarti' Alıntı:
Türkiye'deki fiyatları nasıldır bilmiyorum ama Rusya'da 4 Gb'lık paket için 100$ ücret ödüyorduk.

3G model ve 4GB bağlantı paketi 69-79 TL arası x24 ay.

fastjunkie' Alıntı:
Şimdi sizlere, Toyota'da servise girmeyi bekleyen araçların 1 tanesini gösteriyorum..

YORUMSUZ...

;D ;D ;D ;D ;D

Demek ki neymiş? Mühendislik işi İngiliz'in, tamircilik işi Japon'un.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR