ufukozkan' Alıntı:http://www.youtube.com/v/tWDv8ZQNeFk&hl=en&fs=1&"
ufukozkan' Alıntı:Aksama burda senlik var arkadaslar Haberiniz olsun![]()
![]()
![]()
hyavuz2000' Alıntı:Lastikler aynı değil. ;D
discovery-V8' Alıntı:Kullanan varmı tecrübesi olan , kesinlikle iptal ediyorum aboneleğimi 15 gündür nasıl bir arızadır bu çözülemeyecek anlamadım, yapmak istediğim herşey için dilekçe yaz bağlı olduğun telekom şubesine ver diyorlar , ozman niye telefon diye bişey var ki?, bankalar bile herşeyi telefonla halledebiliyor ama Telefonun sahibi orta çağ da yaşıyor.
Dün geceden beri hiç bir yere giremez oldum 5 dakika var 10 dakika yok, mesajları notpad ile yazıyorum, bekliyorum hattın gelmesini, gönderebilirsem gönderiyorum, forum içinden mesaj yazmak imkansız oldu![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:adsl çalışırsa olacak ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Calisiyo isde.......
discovery-V8' Alıntı:evet çalışıyor 5 dakika var 10 dakika yok![]()
tugsan75' Alıntı:Özellikle Toyotacı arkaşlardan rica ediyorum,diğer forumlarda ve sayfalarda yaşanılan seviyesiz ve saygısız muhabbetlerin bu sayfada(TOYOTA)olmasını istemiyorum.Bu sitede ortalığı boş muhabbetlerle karıştıran ve sonra kaybolan kişiler var.Herkez mutlu olduğu araca binsin ve başkalarına bilinçsizce çamur atmasın.Zaten burada diğer markadaki arkadaşlarla kakara kikirimizi yapıyoruz(o kişiler belli) ama ortaya boş laf atanlara
lütfen cevap vermeyin ve tartışmayın.
SDC' Alıntı:Bunlar kime yazılmış fikri olan var mı ???
Ben son 10 sayfaya baktım Land Rover cılardan başka giren olmamış...
SDC' Alıntı:Bunlar kime yazılmış fikri olan var mı ???
Ben son 10 sayfaya baktım Land Rover cılardan başka giren olmamış...
cihanülker' Alıntı:sevtapçım bence tuğsan ortaya yazmış oyazıyı , çünki bir iki konuşmada o kalmış bu geçer diye markalar konuşulmaya başlayınca ,önünü kesmek için yazmış biliyorsun sonra gereksiz tartışmalar oluyor ,biz birbirimiz tanıyan insanlar için problem yok ,gülüyoruz ama ,millet ciddiye alıyor bazen, çünki bu aralar bizim grupta çok yabancı var daha yeni tanıyoruz kendilerini ,sonrada ben bir yazı yazdım hafif nükteli
discovery-V8' Alıntı:Ben bunu sorarım arkadaş , burası kimsenin babasının çiftliği değil![]()
SDC' Alıntı:Okudum Cihancım okudum
Sana sözüm yok, tanıdığım toyotacılar arasında arkadaşlık edilebilecekler sıralamasında 2. sensin (1. Sedat Başar çünkü onu daha önceden tanımıştım) ;D ;D ;D