7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,649,238

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Sabahtan beri Telekomla savaşıyorum , önerisi olan varmı TTnet haricinde ADSL kullanan, ben abonleiğimi iptal edicem bukadar rezillik olmaz , koydukları adamların dünyadan haberi yok, beni kanser ettiler :(

Quicknet (Telcom'un hizmetiydi, Superonline satınaldı) kullanıyorum, TTnet'den daha iyi. ÜStelik daha yğksek hızları var, istersen 100 basıyo :smiley: Ama sizin orda var mı bilmem.

cihanülker' Alıntı:
sevtapçım sen hala low da takılı kalmışsın galiba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,önlerle arkalar arasında 1 cm fark var onuda gözle görmene imkan yok

Ben görürüüüm ;D

Benim araçlarla ilgili bağımı duyu organlarım sağlıyor :D

Arızaları duyarım, görürüm ve yananın kokusunu alırım :smiley:

Kerimin videoyu 20. yükleyişim :( :(

Başka bir yöntem buldum bizim server a upload ediyorum oradan pas edicem , yoksa bitmeyecek :(

SDC' Alıntı:
Ben görürüüüm ;D

Benim araçlarla ilgili bağımı duyu organlarım sağlıyor :D

Arızaları duyarım, görürüm ve yananın kokusunu alırım :smiley:

valla iyi göz varmış sende diyecektim ama ,sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ay akşam akşam evde yine ekrana bakıp gülüyorum eşimde suratıma bakıyor uçtu yine bu diye 3 günden beri aynı şekil ;D ;D ;D ;D ;D

th_101_6058.jpg

Alıntı sahibi: discovery-V8, Tarihi: Bugün 13:52:26
Sabahtan beri Telekomla savaşıyorum , önerisi olan varmı TTnet haricinde ADSL kullanan, ben abonleiğimi iptal edicem bukadar rezillik olmaz , koydukları adamların dünyadan haberi yok, beni kanser ettiler

nkurtkaya' Alıntı:
Quicknet (Telcom'un hizmetiydi, Superonline satınaldı) kullanıyorum, TTnet'den daha iyi. ÜStelik daha yğksek hızları var, istersen 100 basıyo :smiley: Ama sizin orda var mı bilmem.

Bir de 3G modem dene istersen, oldukça başarılılar. Ben Vodafone olanını kullandım, iyiydi.

nkurtkaya' Alıntı:
Alıntı sahibi: discovery-V8, Tarihi: Bugün 13:52:26
Sabahtan beri Telekomla savaşıyorum , önerisi olan varmı TTnet haricinde ADSL kullanan, ben abonleiğimi iptal edicem bukadar rezillik olmaz , koydukları adamların dünyadan haberi yok, beni kanser ettiler

Bir de 3G modem dene istersen, oldukça başarılılar. Ben Vodafone olanını kullandım, iyiydi.

Var 3g modemim , şehir içinde iyi ama burada 3g yok henüz :(

discovery-V8' Alıntı:
Var 3g modemim , şehir içinde iyi ama burada 3g yok henüz :(

ya yavuz bence sen en iyisi çanak anten üzerinden devam et başaka yolu kalmadı galiba veya ,karşı evim boşaldı gel taşın ,kapalı garajıda var evlerde karşılıklı 2 ad garaj diyorum mahalle ayvayı yer artık dökülürüz bütün eşyaları tamirci gibi ,sök ,tak bütün gün ;D ;D ;D ;D ;D ;D

herkese iyi geceler güzel bir gün olmuş

cihan abinin elini kullanarak yaptığım anlatımı görünce gülmekten çatladım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR