SDC' Alıntı:Kerimcim maşallah "Define" ne hoş bir genç kız oluyor, başın dertte valla söliyim ;D ;D ;D
Herkeze günaydıncihanülker' Alıntı:yunuscum yazıları yukarndan ,okuya okuya geliyorum ,ama disco 2 konusunda yanlış düşünüyorsun ,defendarla yaşadığın maceraları,ve girdiğin çıktığın yerleri,disco 2 ile yapmaya kalkarsan ,standart hali ile valla cebinin çok sağlam olması lazım ,hergiriş çıkışta bir şeyleri eline alıyorsun ,TCS sistemine gelince kaygan zeminde üzerine tanımam ,ama arıza mutlaka yapar meşhur lambalar three amigos derdik biz mutlaka yanar ve söndürmek için bayağı bir debelenirdik ,en sonunda sistem göçtü ve tamiri yoktu 5300 euro + kdv gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam bizde hurdalıktan 1,300 paarlıkla alıp takmıştık yani evet araç kasası güzel ,standart hali ile hafta sonu gezileri piknik ,ama offroad asla ,uzun yolda arka kloltukta oturanlar bel fıtığı olabilir ,boyun tutulmaları çünki çok dar koltuklar , 90 km geçince araç yüksekliğinden dolayı sallabaş olursun içinde vs vs ,ama az yakar o ayrı vergisi düşüktür oda ayrı ,gerisi boş ,ben bir daha asla binmem ,yıkamacıdan çıkarsın lambalar başlar yanıp sönmeye,sudan geçersin aynı ,içerisi lunapark gibi ,valla cüzdan meselesi ,tavsiye etmem![]()
emrahmarti' Alıntı:Çok eğlenmişsiniz, bir organizasyon daha yapalım derim ben.
Evet hepimize lazım olacak zopa grubu ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Kerimle çete kurucaz biz, Cihanıda katıcaz içine gelene zopa gidene zopa ;D ;D millet gözünü açamıycak. ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Emrah ,yapalım yine orta noktada,
Hayatımda hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ;D ;D ;D
Kamp bitiminden sonraki 3 gün de gülmeye devam ettim, ;D ;D ;D
Evet hepimize lazım olacak zopa grubu ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:Bir tarih belirleyelim abi ona göre hazırlığı yaparızBu haftasonu olmasın ama
İzmir dolaylarına akmayı planlıyorum ;D
emrahmarti' Alıntı:Bir tarih belirleyelim abi ona göre hazırlığı yaparızBu haftasonu olmasın ama
İzmir dolaylarına akmayı planlıyorum ;D
Biraz ara benim için iyi olur,discovery-V8' Alıntı:Bu hafta sonu ben yokum zaten, sonraki hafta LR buluşması var.
Ben oyumu 7/24 özel geziden yana koyuyorum,emrahmarti' Alıntı:LR buluşması olabilir toplanma açısından ama kendi aramızda toplamamız gibi olmayacağı kesin.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Birde LR ye gelip,bunlar arıza falan yapıyormuş dersem ,
Bir ağaca baş aşşağı asılmakta var, ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Kerimcim maşallah "Define" ne hoş bir genç kız oluyor, başın dertte valla söliyim ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Zopa gurubuna ben hazırım, bir telefon zopam hazır, 7/24 ;D ;D hedefi göster yeter ;D
Zopa değişik bir alettir ,fastjunkie' Alıntı:Hahaha allahın sopası yok, siz Drunkta rahat vermeyin millete daha..
Yarın öbür gün "babacım ben arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum Drunk diye bir yer varmış oraya gidicez" dediklerinde görücem ben sizi ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Zopa değişik bir alettir ,
yönü nereye dönerse orayı zopalar, ;D ;D ;D