7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,654,063

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yok yahu satar mıyım, bayılıyorum Elizabeth'ime ;D

Birkaç sayfa önce Yavuz, 90 arayan çok demişti ya, o yüzden şeyettim ;D

Mesut nerelerdesin, ara sıra gel de kahvede görelim bari seni :smiley:

izleyerekde olsa hep buralardayım :smiley:

haftaya görüşeceğiz inşallah,

herkese iyi geceler abla nöbeti sana devrediyorum yoksa onur dükkanı karıştırıcak ;D ;D ;D pusuda bekliyo ;D

ben sızıyorum ;D

Felice' Alıntı:
izleyerekde olsa hep buralardayım :smiley:
haftaya görüşeceğiz inşallah,

Özledik seni, inşallah görüşürüz Mesutcum :smiley:

altug onaran' Alıntı:
herkese iyi geceler abla nöbeti sana devrediyorum yoksa onur dükkanı karıştırıcak ;D ;D ;D pusuda bekliyo ;D

ben sızıyorum ;D

Tamam sana iyigeceler :smiley:

Yavuz da buralarda, merak etme...

buralardayım ;D yokmuş gibi yapıp yem atıyorum bu gece canım japon kanı çekti ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
banzaiiiiii ;D ;D

Yavuz abime referans olsun diye koydum, şu çamurlardan sıyrılıp yavaş yavaş kayalık zeminlere açılalım..
hoş zayiat çok oluyor ama.. ;D ;D ;D

Umut 29 ekim videolarını koyarsa daha iyi anlaşılır arazi aracıyla ingiliz taklidi capon arazi aracı benzeri şeylerinin arasındaki fark ;D ;D ;D

Her köşeye ya burun ya k..çlarını çarptılar ;D ;D iki çeker korelinin geçtiği yerde göbeklerini oturttular ;D

öle lüks lüks cafcaflı yapınca arazi şeysi olunmuyor ;D Ruh olacak ruh, sapına kadar arazi şeysi bizdekiler. Sor bakalım umuta bu tepeciklere neden burunlarını sokamamışlar ;D ;D ;D

th_101_6082.jpg

th_101_6109.jpg

th_101_6110.jpg

fastjunkie' Alıntı:
yuh beee yauu :eek: :eek:

adamda 35" lastik var dediklerine bak yahu :eek: o lastiklerle geçemesen zaten :eek:

;D ;D

uleyyyn bulun bana standard defender veya disco aynı şekilde çıkmazsa anahtarı vericem sana ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri