mete
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Orada görülen ayakları silseydin bari
fastjunkie' Alıntı:
Orada görülen ayakları silseydin bari

fastjunkie' Alıntı:
acemi80' Alıntı:Orada görülen ayakları silseydin bari![]()
Hocam bu foto doğrudur ama arkadaki karavan taş patlasa 2 tonu geçmez ;D ;D ;D ;Dacemi80' Alıntı:Orada görülen ayakları silseydin bari![]()
cihanülker' Alıntı:hocam bu neyaa akşam akşam öldüm gülmekten tren bu yaa ,ama arkadan ittiriyormu ,yoksa defendermı onu çekiyor orasını anlamadım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kerim abicim benim veya abimin yada diger defenderi olan arkadaşlarımın hiç vinçlendiğini yada biryerde battığını gören oldumuufukozkan' Alıntı:Guzel reklamlar Arkadaslar boyle seyleri gosteriyosunuz. Milletde bi sey sanip aliyo. Sonrada yagmur yaginca acil yardimi jandarmayi Yavuzu kim var kim yok ariyo.![]()
![]()
Ne oldu " yagmur yagdi" daha ne olsun![]()
![]()
Yapmayin yahu millete yazik ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Guzel reklamlar Arkadaslar boyle seyleri gosteriyosunuz. Milletde bi sey sanip aliyo. Sonrada yagmur yaginca acil yardimi jandarmayi Yavuzu kim var kim yok ariyo.![]()
![]()
Ne oldu " yagmur yagdi" daha ne olsun![]()
![]()
Yapmayin yahu millete yazik ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Kerim abicim benim veya abimin yada diger defenderi olan arkadaşlarımın hiç vinçlendiğini yada biryerde battığını gören oldumu![]()
![]()
fastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D ;D
"Gördün yağmuru çamuru, Sakla 90'ı 110'u" ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Kerim abicim benim veya abimin yada diger defenderi olan arkadaşlarımın hiç vinçlendiğini yada biryerde battığını gören oldumu![]()
![]()
Yunus sen daha 7/24 Capon grubunu iyi tanıyamamışsın,yunus bager' Alıntı:Kerim abicim benim veya abimin yada diger defenderi olan arkadaşlarımın hiç vinçlendiğini yada biryerde battığını gören oldumu![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Yagmur yagiyorrrrrrrrrrr Defenderlar duze ciksinnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Bunu ben yazdim Yunus![]()
![]()
![]()