7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,715,695

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Anaa organizasyon yapmışlar ;D ;D

oturun ottuğunuz yerde, Ufuğun annesi geldi ya , artık evde tutana aşkolsun ;D

Ben bitiğim bugece valla turşum çıktı, yarın sabah yine dünyanın işi var beni mazur görün.

Yarın gece belki drunk yapabiliriz ama ;)

discovery-V8' Alıntı:
Anaa organizasyon yapmışlar ;D ;D

oturun ottuğunuz yerde, Ufuğun annesi geldi ya , artık evde tutana aşkolsun ;D

Ben bitiğim bugece valla turşum çıktı, yarın sabah yine dünyanın işi var beni mazur görün.

Yarın gece belki drunk yapabiliriz ama ;)

18 yillik chivas dedim :smiley: :smiley: yaninda findik fistik vs dedim Ates basinda muhabbet Daha ne yahu :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
18 yillik chivas dedim :smiley: :smiley: yaninda findik fistik vs dedim Ates basinda muhabbet Daha ne yahu :smiley: :smiley: :smiley:

yahu ciddimisiniz siz?, incekte hava nasıl biliyormusun demir demir , kürkünüzü giymeden gelmeyin ozaman ;D

Cihan migrenli Yavuz sarjzda Kerim 22.00 a kadar kapali ........... Bu gun is cikmaz sizden bende tv moduna geciyorum Sonra gece gece azip da bana name yapmayin bak karismam :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Cihan migrenli Yavuz sarjzda Kerim 22.00 a kadar kapali ........... Bu gun is cikmaz sizden bende tv moduna geciyorum Sonra gece gece azip da bana name yapmayin bak karismam :smiley: :smiley:

;D ;D ;D ;D Biraz uyuyayım 22:00 ye kadar şarj olursam ki kesin olurum ozaman devam ederiz , ok?

geliyormusunuz 22 de ona göre şarj edicem , hızlı şarj mı yapayım , yoksa yavaş şarjmı? ;D ;D

Şrtları fazla zorluyorsunuz ordu kırılacak böyle giderse, dökülecek. Size "7/24 Erkek sığınma evi" açmamız gerekecek :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
abilerim benim kış bahçesinde gelin oturalım ,bahçeye doğru bakarak muhabbet ederiz biraz soğuk ama ,ufomuzda var yakarız ,incekten daha iyidir ,hemide hepinize yakın ;D

Abilerin uykuya çekildi 10 dan önce zor ortaya çıkarlar :D :D :D

Bencede bu daha mantıklı bir teklif.

hocam bu teklif daha iyi ama zaten ne oluyosa bir araya gelince oluyo sonrasında nereye giderler bilinmez ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hocam bu teklif daha iyi ama zaten ne oluyosa bir araya gelince oluyo sonrasında nereye giderler bilinmez ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Bize ilerde böyle giderse çok iş düşecek.

"7/24 Erkek sığınma evi" için çok çalışmamız lazım çoook

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler