7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,735,127

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ooooooooooo 12 voltum, generalim, LR klasigim Biladerim ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ayy ben fişe takmayı unutmuşum kahretttsin ;D ;D

haydaaaa varmı böyle bişey ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
mangal mı ? ;D ;D ;D

Bende öyle duydum ama kıvırmalar görüyorum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

haydaaaa varmı böyle bişey ;D

Bende öyle duydum ama kıvırmalar görüyorum ;D ;D ;D

yahu ben başımın ağrıdığını söyledim ne kıvırması,mangalı yapalım diyen benim zaten yarın dedim ufaktanda ateş yakarız ,jakuzinin orada bile olur sandalyemiz masamız var ,ama ,akşam çok geç buluşmayalım saat 17-18 de buluşalım diyorummm ,şu ufuk abinin viskiyi öldürelimm ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hayrlısı olsun Emrah hoşgeldin ;D

Sağol abi, 3 gün kaybolduk ortadan atraksiyonun ve geyiğin belini kırmışsınız.

Abi yazmayı unuttum kurtarma operasyonu için tebrikler. Çekimlerden gördüğüm kadarı ile insan üstü bir mücadele vermişsiniz. Ellerinize sağlık.

cihanülker' Alıntı:
yahu ben başımın ağrıdığını söyledim ne kıvırması,mangalı yapalım diyen benim zaten yarın dedim ufaktanda ateş yakarız ,jakuzinin orada bile olur sandalyemiz masamız var ,ama ,akşam çok geç buluşmayalım saat 17-18 de buluşalım diyorummm ,şu ufuk abinin viskiyi öldürelimm ;D

Abicim güzelde o saate (17:30) benim ufaklık okuldan geliyor onu karşılamam gerek, Birlikte yemek yiyiyoruz ogün olanları konuşuyoruz, yani kısaca evin esas patronuyla toplantımın olduğu saat ;D

en erken 20:00 uyar bana ama mangal için yerim kalmaz o ayrı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim güzelde o saate (17:30) benim ufaklık okuldan geliyor onu karşılamam gerek, Birlikte yemek yiyiyoruz ogün olanları konuşuyoruz, yani kısaca evin esas patronuyla toplantımın olduğu saat ;D

en erken 20:00 uyar bana ama mangal için yerim kalmaz o ayrı ;D

olmazzz ulennnn ,saat 8 geççç 17-30 da geliyorsa durunun yemeğini sende yermissin gibi yap tüyyy ;D hadi senin için 18-30 olsunn

cihanülker' Alıntı:
olmazzz ulennnn ,saat 8 geççç 17-30 da geliyorsa durunun yemeğini sende yermissin gibi yap tüyyy ;D hadi senin için 18-30 olsunn

;D ;D ;D tamam 18:30 olsun sizi kıracağıma kafamı kırarım ;D

emrahmarti' Alıntı:
Sağol abi, 3 gün kaybolduk ortadan atraksiyonun ve geyiğin belini kırmışsınız.

Abi yazmayı unuttum kurtarma operasyonu için tebrikler. Çekimlerden gördüğüm kadarı ile insan üstü bir mücadele vermişsiniz. Ellerinize sağlık.

Sağolasın Emrah , elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık işte ;D

Oraya bizim ekip te gelseydide , 18 yıllık şeyin belini kırıverseydik güzel olurdu be. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yav siz iyice kelebekleştiniz haa. 18.30 ne be ;D ;D ;D
Gece mangalı dediğin 1'den önce olmaz uleeeyynn

Konuş Onur ben şimdi bile hazırım da kelebekler cızırtı yapıyor, başı ağrıyan dizisi olan ;D ;D Aküler full diyorum , hazırım diyorum ama kime diyorum ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler