7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,748,449
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
biraz önce Odini dışarı salayım dedim tuvalet için,
Kafayı şöyle bir uzattı hemen içeri girdi,tutuyor garibim ;D ;D ;D
İt bizden akıllı valla ;D ; D ;D

şimdi baktım tek tük karda atıştırıyor ;D

Etiketler

ya valla boku yedik akşam akşam sizin ağzınıza düştük ya ,eyvahhh ki eyvahhh valla ,ayda yılda bir işim var ,sabah dedik hıyarcı baba olduk ,dede olduk :D ulen ne iş ya ,ufuk abi hep senin yüzünden nescafe fincanı gibi taktılar kulbu valla

cihanülker' Alıntı:
ya valla boku yedik akşam akşam sizin ağzınıza düştük ya ,eyvahhh ki eyvahhh valla ,ayda yılda bir işim var ,sabah dedik hıyarcı baba olduk ,dede olduk :D ulen ne iş ya ,ufuk abi hep senin yüzünden nescafe fincanı gibi taktılar kulbu valla
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D koptum ya ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D koptum ya ;D ;D ;D ;D

esas bomba yarın şimdi özelden msj geldi ,mersinden difransiyel bulduğum bir toyotacı dostumuz ankaraya geliyormuş iş için ne istersin dedi bende şalgam dedim akşama yetişirse ,şu anasonlu şeyin yanında diyorum gider

cihanülker' Alıntı:

Ufuk gidip yapıştı yine televizyona , noolcek bu adamın hali bilmiyorum valla ;D

cihanülker' Alıntı:
ne yapsın yaşlılık işte hey gidi günler heyy ,bakıp bakıp diyordur zaman ne çabuk geçti diye ,ufuk abim benim ben kaçıyorum yavaştan yavaştan yatmaya

İyi gidin yatın siz, bizim aküler dolu sabaha kadar yarasa gibi gözler açık beklerim ben ;D

cihanülker' Alıntı:

bi sey olmaz onlarda da cok takili kulp var ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler