Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
yavuz abi kaç gibi boluda olursunuz.
yavuz abi kaç gibi boluda olursunuz.
Nebu yav bugün hep beni çekiştirmişsinizyazargezeryolçizer' Alıntı:Tarihten bir alıntı ,
Yunan süvarisi ,İngiltere desteğiyle verilen ,İngiliz atlarıyla bizim bozkırlarda telef olmuşlar.
Toza,susuzluğa alışık olmayan atlar yürüyememiş bile, ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yine de arazide lastiklerden daha fazla iş yapacak gibi duruyor.
http://www.youtube.com/watch?v=vijhk1SDcHI&feature=PlayList&p=099E51E13EE2DB78&playnext=1&playnext_from=PL&index=70
65 tanede yeteraltug onaran' Alıntı:200 tane midilli olacağına 80 tane ingiliz kısrağı olsun yeterde de artar bile ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Onur nerde video cikmiyo![]()
Böyle beceriksizlere defender veriyorlar arabayıda rezil ediyor salak herif geri geri gidişinden belli zatenyazargezeryolçizer' Alıntı:Beklerken biraz karıştırayım buraları,yine çok sessiz ;D ;D ;D
Kerim abi bilmiyorsan Ufuk abiye sorabilirsin bu sene dakarı kim kazandıyazargezeryolçizer' Alıntı:dakara giden defenderin hali ;D ;D ;D
Nesi varmış standar def lerinufukozkan' Alıntı:Bu def sitandartdir da ondandir![]()
![]()
zukilere bak beeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D
Gayet iyi biliyorum ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Kerim abi bilmiyorsan Ufuk abiye sorabilirsin bu sene dakarı kim kazandı))
Bak bu doğru işte geçenlerde abimler 90kl dan 5 kişi bir defender motoru çeşitli defender parçalarıyla beraber topla 1 tona yanık çan kurtaranda 3, videse düşmüş yanı 40-50 arasıyazargezeryolçizer' Alıntı:Ya hocam bakma sen bunlara ,
Bolu rampasına vuralım,50 yi geçerse NAPOLYONUM ;D ;D ;D
Ahım tutmuştur ;D ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Valla bende de çıkmadı, heralde internetten![]()
;D ;Dufukozkan' Alıntı:Benim araba 1.vitesde bile kalkmiyo![]()
![]()
ne olmus yani ;D ;D ;D