7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,183

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yarın için Bizde Osmaniye gurubu olarak, Adana gurubu ile Mersin Çamlıyayla organizasyonu yaptık napalım evdemi oturalım yani herkesler gezerken ;D

ufukozkan' Alıntı:
Nasilsiniz Hocam?

Bugun kimseler olmaz :smiley: Caponlar gelir :smiley: :smiley:

Saol iyiyim bende Çamlıyayla gezisinin güzergahını belirlemekle uğraşıyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42042.0

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Merhaba ;D ;D ;D
Hocam iyi geziler dilerim.
LR grubu 2 gün olmaz şimdi bol bol karıştırırız buraları ;D ;D ;D

Saol Kerim Mustafa d geliyor aşıyı aldı. ;) Bu hafta sonu arabayı satmaya pazara giderim diyordu bizim geziyi duyunca bize yöneldi.

Sayfa sizin ben zaten fanatik olmadığım için size katılabilirim özellikle (Rubicon resimleri ile o arabaya karşı zaafım var)

Belkide Ufuğu onun için seviyorum (manevi jeep kardeşliği) ;D ;D ;D

Hocam Mustafa bey ,gezilere katılınca aşıyı alır zaten .
Rubicon benim rüyalarıma giriyor zaten ;D ;D ;D
Ama daha iyidir kötüdür,arıza lambaları yanar ,gibi kesin bilgilere çok ulaşamadım,
tabi en önemlisi duygusal nedenler ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam Mustafa bey ,gezilere katılınca aşıyı alır zaten .
Rubicon benim rüyalarıma giriyor zaten ;D ;D ;D
Ama daha iyidir kötüdür,arıza lambaları yanar ,gibi kesin bilgilere çok ulaşamadım,
tabi en önemlisi duygusal nedenler ;D ;D ;D

Duygusal nedenleri aşabilsem zaten bayi dükkanı açmadan kapıda beklerim almak için ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Tesekkur ederim Hocam Sagol varol ....Yakisir sana bir rubicon Insallah :smiley:

Jeeplerde iki şey beni durduruyordu biri motorları çok büyük ikincisi yolcu kapasitesi az. daha doğrusu 2 kapılı oluşu. Rubicon bunları aşmış. Tam ideal arazi aracı ortaya çıkmış hem şehir içi hem şehir dışı. Ama bu defa da biz duygusal engelleri aşamıyoruz :D Bilet almaya devam

acemi80' Alıntı:
Jeeplerde iki şey beni durduruyordu biri motorları çok büyük ikincisi yolcu kapasitesi az. daha doğrusu 2 kapılı oluşu. Rubicon bunları aşmış. Tam ideal arazi aracı ortaya çıkmış hem şehir içi hem şehir dışı. Ama bu defa da biz duygusal engelleri aşamıyoruz :D Bilet almaya devam

Hocam h sonu gezisi ciddi kalabalik olmus bi cokda cipci var :smiley: :smiley: Zevkli olur :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Hocam h sonu gezisi ciddi kalabalik olmus bi cokda cipci var :smiley: :smiley: Zevkli olur :smiley:

Umarım güzel geçer. Gezinin güzel olan bir tarafı da hafta sonu gezisi olmasına rağmen 4 ayrı şehirden guruplar buluşuyor Ankaradan bile gelen var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR