yazargezeryolçizer' Alıntı:LR mi demiş onu , ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D meşhur LR atasözü , "her araç araziye gider, ama biz araziden dönebilenlerini üretiyoruz !" ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Evet reklam sloganı hemde freelanderin ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Düşün yani bunu freelander için söylüyorlar, disco, defender falan zaten olayı aşmış, Bu gezinin en iyi yanı japonları artık pilli kumandalı oyuncaklar gibi görmeme sebep oldu, Gözümde LR dahada devleşti, gerisi sadece güzel oyuncaklar ama LR değiller ve asla da olamayacaklar. ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Biraz da LR ların Böbrek taşı tedavisinde nasıl kullanıldığından ve Kanserojen etkilerinden mi bahsetsek Ufuk abi ne dersin ??
Cihan abinin araçta kafamı kaldıramadım baygınlıktan, bi açıyorum koltuk ısıtmayı, rüya görüyorum resmen, sonra Yavuz abinin Discoya bindik, baktım Ufuk abi her heceyi iki kere söylüyor, "Yavyavuzuz bibi molmolaa ververeelimlim" Yahu dedim ne oluyor , meğersem içerdeki rezonanstanmış..
Allahtan Discoyla olan yolculuğumuz az sürdü yoksa vallahi senkron kaymasına uğrayacaktık..
;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:
yazargezeryolçizer' Alıntı:Emniyettir o ;D ;D ;D
araç dağılmasın diye önce diff i dağıtıyor ;D ;D ;D
Araç hala satılık gözüküyor İstanbulda ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:yavuz abi bizzat kendisiydi ;D ;D ;D